Dwight Dissels

Dwight Dissels boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Dwight Dissels.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Dwight Dissels maakte op een groot publiek een verpletterende indruk tijdens The Voice of Holland en The Passion. Zijn roots liggen in gospelmuziek, maar met zijn nieuwe single Zwijg Maar heeft hij zijn echte, eigen geluid gevonden. Het is Nederlandstalige soul met een duidelijke boodschap. Misschien is Dwight wel de nieuwe Nederlandse John Legend. Aan zijn muzikaliteit, passie en vastberadenheid zal het in ieder geval niet liggen.

Dwight Dissels heeft grote ambities

Nu zijn muzikale carrière in een stroomversnelling zit, heeft Dwight zijn baan als financieel analist op de Amsterdamse Zuidas opgezegd om zich volledig op de muziek te storten. Op dit moment geniet hij van de optredens waar hij regelmatig voor gevraagd wordt, is hij nieuwe liedjes aan het schrijven en aan het eind van het jaar verwacht hij zijn eerste EP uit te brengen. Graag zou hij dat combineren met een clubtourtje. Zijn droom is om ooit in Carré op te treden met het Metropole Orkest.
 
En over 10 jaar? Dan hoopt hij grote zalen als de Ziggo Dome uitverkocht te hebben, zijn writing skills zodanig te hebben ontwikkeld dat hij ook voor andere artiesten muziek kan schrijven en in Amerika en Engeland een voet aan de grond te hebben. Platina platen en awards zijn uiteraard ook meer dan welkom, maar uiteindelijk draait het daar volgens Dwight toch niet om:
 
“Natuurlijk is het leuk als je erkenning krijgt door middel van awards of het verdienen van veel geld, maar de core van muziek is volgens mij dat het de drager is van een bepaalde boodschap. Soms is een liedje geen hit, maar heeft het wel impact. En dat vind ik misschien wel het mooiste, als muziek impact heeft op mensen en ze er een positief gevoel aan overhouden. Als mijn muziek ‘feel good music’ is.”

Boeken of een optie plaatsen voor Dwight Dissels?

Voor meer informatie over Dwight Dissels kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Dwight Dissels

Deze act is bekeken door 10380 mensen

Specificaties van Dwight Dissels

  • Tijdsduur: