Paul Remon One Man Band

Paul Remon One Man Band boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Paul Remon One Man Band.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Op 7-jarige leeftijd begon Paul met het bespelen van toetsen. Tien jaar later begon hij met zijn eerste optredens op bruiloften en partijen. Na het voltooien van zijn studie als elektrotechnicus bleek de passie voor muziek zo groot dat Paul de techniek de rug toe keerde en fulltime muzikant werd."Geen leven zonder muziek" is zijn motto.

Unieke show

Al snel daarna besloot Paul een unieke show op te zetten. Nu is de show uitgegroeid tot één van de grootste één-man-shows van Nederland. Paul Remon is zanger en toetsenist met een veelzijdig repertoire. Zijn avondvullende programma brengt u van Nederlandstalig tot House en van Reggae tot Rock.

Boeken of een optie plaatsen voor Paul Remon One Man Band?

Voor meer informatie over Paul Remon One Man Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Paul Remon One Man Band

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere One Man Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 27367 mensen

Specificaties van Paul Remon One Man Band

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Paul Remon One Man Band

Paul Remon begon met het bespelen van toetsen op een leeftijd van 7 jaar. Na 10 jaar les op toetsen en zang gehad te hebben begon Paul in 1989 als zanger, toetsenist en entertainer voorzichtig met z’n eerste optredens.

In dit zelfde jaar begon Paul zijn technische studie electronica. Eerst op de MTS en daarna naar de HTS.

Tijdens de eerste jaren leerde hij de fijne kneepjes van het artiestenvak op bruiloften en allerlei soorten partijen, maar Paul kwam er al snel achter dat hij als éénmansformatie de dertiende uit een dozijn was.

Ambitieus als Paul is bedacht hij in 1996 een unieke formule, iets wat nog niet bestond. Door de kennis van zijn electronicastudie te combineren met zijn optredens ontwikkelde Paul een one-man-show met computergestuurde theaterverlichting. Deze stap opende de poort naar het grotere werk.

Nu, 20 jaar later, heeft Paul Remon de "Paul Remon Ultimate Live Show" opgezet, dé grootste one-man-show ter wereld!

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Paul Remon One Man Band

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Paul Remon One Man Band kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.