Tabitha

Tabitha boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Tabitha.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Na samenwerkingen met o.a. Ronnie Flex tekende Tabitha bij het muzieklabel Top Notch en releasde zij haar debut EP ‘Gevonden In Verdwalen’. Inmiddels is deze EP al meer dan 12 miljoen keer gestreamed. Samen met Kris Kross Amsterdam en Kraantje Pappie scoort Tabitha momenteel weer een dikke hit met Moment.

Naast haar muzikale cariére richt Tabitha de stichting Mooi zoals je bent op

Met deze stichting richt zij zich op het motiveren en stimuleren van jongeren door evenementen en trainingen aan te bieden on hun zelfbeeld en het ontwikkelingsproces te stimuleren.

Tabitha is met 180 miljoen Spotify-streams de meest gestreamde zangeres van het jaar

Kwetsbaar durven zijn en van jezelf houden. Het zijn belangrijke thema’s in haar muziek, maar ook in het leven van Tabitha. Dat haar fans bewondering hebben voor het feit dat ze zichzelf is en daardoor geïnspireerd raken om ook meer zichzelf te zijn, is dan ook wat haar drijft.

Met deze mentaliteit bereikt ze steeds meer mensen en werd afgelopen jaar haar jaar. Tabitha is met 180 miljoen Spotify-streams de meest gestreamde zangeres van het jaar en haar single Hij Is Van Mij met Kris Kross Amsterdam, Maan en Bizzey was de meest gestreamde single.

Boeken of een optie plaatsen voor Tabitha?

Voor meer informatie over Tabitha kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Tabitha

Deze act is bekeken door 7674 mensen

Specificaties van Tabitha

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 2 personen