Tabitha

Tabitha boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Tabitha.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Na samenwerkingen met o.a. Ronnie Flex tekende Tabitha bij het muzieklabel Top Notch en releasde zij haar debut EP ‘Gevonden In Verdwalen’. Inmiddels is deze EP al meer dan 12 miljoen keer gestreamed. Samen met Kris Kross Amsterdam en Kraantje Pappie scoorde Tabitha weer een dikke hit met Moment.

Naast haar muzikale cariére richt Tabitha de stichting Mooi zoals je bent op

Met deze stichting richt zij zich op het motiveren en stimuleren van jongeren door evenementen en trainingen aan te bieden on hun zelfbeeld en het ontwikkelingsproces te stimuleren.

Tabitha is met 180 miljoen Spotify-streams de meest gestreamde zangeres van het jaar 2019

Kwetsbaar durven zijn en van jezelf houden. Het zijn belangrijke thema’s in haar muziek, maar ook in het leven van Tabitha. Dat haar fans bewondering hebben voor het feit dat ze zichzelf is en daardoor geïnspireerd raken om ook meer zichzelf te zijn, is dan ook wat haar drijft.

Met deze mentaliteit bereikt ze steeds meer mensen en werd afgelopen jaar haar jaar. Tabitha is met 180 miljoen Spotify-streams de meest gestreamde zangeres van het jaar en haar single Hij Is Van Mij met Kris Kross Amsterdam, Maan en Bizzey was de meest gestreamde single.

Boeken of een optie plaatsen voor Tabitha?

Voor meer informatie over Tabitha kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Tabitha

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 24125 mensen

Specificaties van Tabitha

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Tabitha

Tabitha

Kwetsbaar durven zijn en van jezelf houden. Het zijn belangrijke thema’s in haar muziek, maar ook in het leven van Tabitha. Dat haar fans bewondering hebben voor het feit dat ze zichzelf is en daardoor geïnspireerd raken om ook meer zichzelf te zijn, is dan ook wat haar drijft.

Met deze mentaliteit bereikt ze steeds meer mensen en werd afgelopen jaar haar jaar. Tabitha is met 180 miljoen Spotify-streams de meest gestreamde zangeres van het jaar en haar single Hij Is Van Mij met Kris Kross Amsterdam, Maan en Bizzey was de meest gestreamde single.

Tabitha groeide op in een gezin met een oudere broer en zus, die haar van jongs af aan steunden in haar muzikale carrière. Sinds ze als jong meisje een rol in een videoclip kreeg, was Tabitha vastberaden haar stem te laten horen. Ze volgde muziekopleidingen en besloot op haar eenentwintigste naar Londen en daarna Los Angeles te verhuizen om zichzelf muzikaal te ontwikkelen. Hier leerde ze een belangrijkste levensles: Ze hoefde niet ergens anders te zijn om gelukkig te worden. Toen ze zich realiseerde dat Nederland haar thuis is en ze in haar moederstaal haar boodschap het beste over kan brengen, kreeg Tabitha in Nederland echt voet aan de grond.

Tabitha ontwikkelde zich met twee EP’s en solo-hits als Het Spijt Me Niet en Ai steeds verder als zangeres én als songwriter van popmuziek. Zo schreef ze ook vele nummers voor andere artiesten, onder andere Blijf Bij Mij voor Ronnie Flex en Maan. De kracht van haar nummers schuilt in het bedenken van een rotsvaste melodie en sterke teksten waarin fans zichzelf kunnen herkennen. Vaak gaat het over zelfliefde, onafhankelijkheid en voor jezelf opkomen maar ook dankbaarheid en genieten van het leven spelen een belangrijke rol.

Dat Tabitha niet bang is de daad bij haar eigen woord te voegen bleek toen ze vorig jaar met Het Spijt Me Niet haar eerste single in eigen beheer uitbracht. Het is het startschot voor de volgende fase in haar muzikale carrière waarbij ze ook de HSMN-clubtour in het voorjaar van 2020 aankondigde. Ze speelt sindsdien ook alleen nog shows samen met haar band waarbij alles samenvalt: haar kwetsbaarheid, de hits en haar ijzersterke manier van performen. Inmiddels heeft ze verschillende uitverkochte tours langs de poppodia gedaan met als hoogtepunt twee keer de grote zaal van Paradiso.

Tabitha kan niet wachten om in 2020 haar debuutalbum met iedereen te delen. Het is het resultaat van haar muzikale zoektocht van de afgelopen jaren en is naar eigen zeggen een heel muzikaal album dat muziekgenres zal gaan overstijgen. “Het doel is een tijdloze popplaat te maken waar iedereen inspiratie uit kan halen om het beste in zichzelf en anderen naar boven te halen”.

 

 


 

 

 

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Tabitha

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Tabitha kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.