De Swinging Jazzband - Dickens

De Swinging Jazzband - Dickens boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Swinging Jazzband - Dickens.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

In de kerstperiode van December is dit sfeervolle Dixieland Dickens Orkest een warme bijdrage aan jouw kerstmarkt, winterfair of kerst evenement. Uiteraard speelt het dixielandorkest speciaal kerstrepertoire. Deze dixielandband wordt dikwijls geboekt met zangeres.

De prachtige kleding en kerstliederen brengen je onherroepelijk terug naar de kerstsfeer van weleer!

De Swinging Jazzband staat bekend om de enthousiaste en professionele wijze waarop het de optredens verzorgt. Het is dus niet verwonderlijk dat dit orkest een graag geziene gast is bij iedere gelegenheid waar iets te vieren valt! En dat het een band is die ook vaak weer terug gevraagd wordt.
 

Boeken of een optie plaatsen voor De Swinging Jazzband - Dickens?

Voor meer informatie over De Swinging Jazzband - Dickens kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Swinging Jazzband - Dickens

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 10362 mensen

Specificaties van De Swinging Jazzband - Dickens

  • Tijdsduur: 4 x 40 min. binnen 4 uur.
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: prijs op aanvraag
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor De Swinging Jazzband - Dickens

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Swinging Jazzband - Dickens kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.