Emma Heesters en Rolf Sanchez Lanceren Nieuwe Single ‘Contigo’

19/06/2024

Emma Heesters en Rolf Sanchez Lanceren Nieuwe Single ‘Contigo’

Honderd miljoen streams verder en vijf jaar na hun succesvolle single ‘Pa Olvidarte’, zijn Emma Heesters en Rolf Sanchez opnieuw de samenwerking aangegaan met hun nieuwe duet ‘Contigo’. Deze Spaanstalig-Nederlandse track heeft alles in zich om weer een zomerse mega hit te worden.

Chemie Sinds ‘Pa Olvidarte’

De chemie tussen Emma en Rolf werd al duidelijk met het lied ‘Pa Olvidarte’, dat ze samen zongen tijdens hun deelname aan het televisieprogramma ‘De Beste Zangers’. Het nummer werd al snel na dit optreden razend populair en bleef lange tijd in de hitlijsten staan.

Langverwachte Vervolg

Hoewel Emma en Rolf al snel het idee hadden voor een vervolg, liet de juiste timing lang op zich wachten. “Dit liedje zegt het precies: ’Ik heb je gemist na ‘Pa Olvidarte’. Er is altijd chemie tussen ons geweest op het podium en we hebben vaak gepraat over een ‘deel twee’. We zijn allebei gegroeid in de afgelopen jaren en zijn nu klaar om samen een nieuw avontuur aan te gaan. Deze zomer voelt als het perfecte moment,” zeggen Emma en Rolf.

Nieuwe Zomerhit in de Maak

Met ‘Contigo’ hopen Emma Heesters en Rolf Sanchez opnieuw de harten van hun fans te veroveren en de zomer van 2024 te kleuren met hun aanstekelijke klanken. Deze samenwerking belooft wederom een grote hit te worden en we kijken uit naar het succes dat deze twee getalenteerde artiesten zullen behalen met hun nieuwe single.

Boeking of een optie plaatsen voor Rolf Sanchez

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rolf Sanchez kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.