Rolf Sanchez

Rolf Sanchez Boeken of Inhuren? | JB Productions Ruud Baan

Rolf Sanchez boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Rolf Sanchez.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Na het tekenen bij één van ‘s werelds grootste platen labels, Sony, volgde een reeks mega hits die begon met de plaat ‘Por Si No Te Vuelvo A Ver’. Het nummer bereikte een nummer 1(!) positie op de Amerikaanse Billboard Top 100 Latin American lijst en deed het aantal boekingen toenemen. Wat er voor zorgde dat Rolf zijn podiumervaring kon blijven perfectioneren. Maar het bleef niet bij deze hit. Het nummer ‘Que Se Siente’ scoorde in Amerika wederom een nummer 1 plek in de hitlijsten. Maar ook het nummer ‘Vas Estender’ dat in januari 2017 uitkwam stond maar liefst 12 weken in de Billboard charts. Het zorgde ervoor dat hij in de studio belandde met de ster-producers uit de Latin scene die onder andere hits van Pitbull, Marc Anthony en Prince Royce produceerde. 

Inmiddels wordt Rolf ook wel de King of Dutch Latin genoemd

In 2019 maakt Rolf zijn acteerdebuut in de film ‘Verliefd op Cuba’. In de film van Johan Nijenhuis speelt Rolf een liefdeskoppel met Abby Hoes. Deze film is genomineerd voor een Gouden Kalf publieksprijs.
 
In het najaar van 2019 is Rolf één van de kandidaten van het populaire televisieprogramma ‘Beste Zangers’. Ook Rolf stond een avond in het middelpunt tijdens de show en brachten de overige kandidaten nummers die op Rolf betrekking hebben ten gehore. 

Een geheime Wereldster binnen de nederlandse grenzen

Rolf is te boeken voor een tape optreden en voor een optreden met live band. 
 

Boeken of een optie plaatsen voor Rolf Sanchez?

Voor meer informatie over Rolf Sanchez kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Rolf Sanchez

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 42938 mensen

Specificaties van Rolf Sanchez

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 1 x 60 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Rolf Sanchez

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rolf Sanchez kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.