Emma Heesters

Emma Heesters boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Emma Heesters.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Emma Heesters is al een grote hit op YouTube en in 2019 te zien als deelneemster van de Beste Zangers van Nederland. Emma Heesters is natuurlijk te boeken voor optredens.

Emma Heesters gepassioneerde singer-songwriter

De pas 23-jarige Emma Heesters is een zeer gepassioneerde singer-songwriter. Op haar 18e start ze haar eigen YouTube kanaal waarop ze bekende nummers op haar eigen manier zingt. Drie jaar geleden gingen haar uploads ineens door het plafond dankzij covers van Meghan Trainor, Ariana Grande en Alan Walker. Sindsdien groeit Emma’s fanbase op YouTube heel erg hard, zo heeft haar eigen kanaal inmiddels al meer dan 1,5 miljoen volgers en worden haar video’s miljoenen keren bekeken.

Zangeres Emma gaat de hele wereld over

De carrière van de getalenteerde zangeres bracht haar al over heel de wereld. In het voorjaar van 2019 staat Emma in het voorprogramma van de Amerikaanse groep Boyce Avenue tijdens hun tournee door Europa. Recentelijk heeft ze haar eerste contract getekend bij Universal’s Republic Records in New York en afgelopen jaar heeft ze samengewerkt in de studio met verschillende multi-platinum en Grammy Award winnende producers. Ook heeft ze al shows mogen geven op gerenommeerde evenementen zoals Playlist Live, VidCon UK, VidCon USA en zelfs live op FOX TV.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Emma Heesters?

Voor meer informatie over Emma Heesters kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Emma Heesters

Deze act is bekeken door 17762 mensen

Specificaties van Emma Heesters

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 1 persoon