Emma Heesters

Emma Heesters boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Emma Heesters.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Emma Heesters is al een grote hit op YouTube en in 2019 te zien als deelneemster van de Beste Zangers van Nederland. Emma Heesters is natuurlijk te boeken voor optredens.

Emma Heesters gepassioneerde singer-songwriter

De pas 23-jarige Emma Heesters is een zeer gepassioneerde singer-songwriter. Op haar 18e start ze haar eigen YouTube kanaal waarop ze bekende nummers op haar eigen manier zingt. Drie jaar geleden gingen haar uploads ineens door het plafond dankzij covers van Meghan Trainor, Ariana Grande en Alan Walker. Sindsdien groeit Emma’s fanbase op YouTube heel erg hard, zo heeft haar eigen kanaal inmiddels al meer dan 1,5 miljoen volgers en worden haar video’s miljoenen keren bekeken.

Zangeres Emma gaat de hele wereld over

De carrière van de getalenteerde zangeres bracht haar al over heel de wereld. In het voorjaar van 2019 staat Emma in het voorprogramma van de Amerikaanse groep Boyce Avenue tijdens hun tournee door Europa. Recentelijk heeft ze haar eerste contract getekend bij Universal’s Republic Records in New York en afgelopen jaar heeft ze samengewerkt in de studio met verschillende multi-platinum en Grammy Award winnende producers. Ook heeft ze al shows mogen geven op gerenommeerde evenementen zoals Playlist Live, VidCon UK, VidCon USA en zelfs live op FOX TV.

Boeken of een optie plaatsen voor Emma Heesters?

Voor meer informatie over Emma Heesters kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Emma Heesters

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 49038 mensen

Specificaties van Emma Heesters

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Emma Heesters

Emma Heesters is een zeer gepassioneerde singer-songwriter. Op haar 18e start ze haar eigen YouTube kanaal waarop ze bekende nummers op haar eigen manier zingt. Dankzij covers van Meghan Trainor, Ariana Grande en Alan Walker gingen haar views en volgers ineens door het plafond! Sindsdien groeit Emma’s fanbase op YouTube heel erg hard, zo heeft haar eigen kanaal inmiddels ruim 3 miljoen volgers en worden haar video’s miljoenen keren bekeken.

De carrière van de getalenteerde zangeres bracht haar al over heel de wereld

In het voorjaar van 2019 stond Emma in het voorprogramma van de Amerikaanse groep 'Boyce Avenue' tijdens hun tournee door Europa. Ze tekende haar eerste contract getekend bij Universal’s Republic Records in New York en ook mocht ze in de studio samenwerken met verschillende multi-platinum en Grammy Award winnende producers. Ook heeft ze al shows mogen geven op gerenommeerde evenementen zoals Playlist Live, VidCon UK, VidCon USA en zelfs live op FOX TV.
 
Daarnaast was Emma te zien in het 12e seizoen van het succesvolle TV programma ‘Beste Zangers’ in 2019. Eind 2019 scoorde Emma samen met Rolf Sanchez een Top 3 hit met de track 'Pa Olvidarte'. Het nummer werd miljoenen keer gestreamd en Emma en Rolf bereikten hiermee ook de platina status.

Begin 2020 stond Emma Heesters wederom hoog in de hitlijsten met haar samenwerking met Kris Kross Amsterdam en Tino Martin

Het nummer 'Loop Niet Weg' kwam tot de nummer 3 positie van de Single Top 100. Ook wist 'Loop Niet Weg' een Gouden Award in de wacht te slepen. In juni kwam haar eerste solo single 'Waar Ga Je Heen' uit. In november 2020 wist Emma de MTV Best Dutch Act award in de wacht te slapen. Ook kwam die maand haar kerstsingle 'Als De Eerste Sneeuw Valt' uit. In december werd bekend gemaakt dat 'Pa Olvidarte', haar samenwerking met Rolf Sanchez, op de nummer 4 positie stond in de lijst met meest beluisterde nummers op Spotify in 2020. Daarnaast is Emma op nummer 38 te vinden in de lijst van meest gestreamde artiesten in Nederland in 2020 op de populaire streamingdienst.
 
Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Emma Heesters

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Emma Heesters kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.