Shake it met Shaun - Minishow

Shake it met Shaun - Minishow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Shake it met Shaun - Minishow.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het wereldberoemde schaap Shaun komt naar uw evenement om iedereen te laten springen en dansen. Deze 30 minuten durende interactieve show bevat alle ingrediënten om dit te laten gebeuren. 

Een interactieve kindershow met Shaun het Schaap

Natuurlijk dansen en springen op hedendaagse (kinder)muziek. Maar ook diverse interactieve spelletjes met het publiek ( gereedschap + dierengeluiden spel) aangestuurd door onze host, de laten de boel heerlijk schudden. Bitzer, de bekende gele hond,  is tijdens de show aanwezig om de chaotische boel in de juiste banen te leiden. Wij garanderen u een middag vol plezier!  

Boeken of een optie plaatsen voor Shake it met Shaun - Minishow?

Voor meer informatie over Shake it met Shaun - Minishow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Shake it met Shaun - Minishow

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindershows bekend van TV om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 14473 mensen

Specificaties van Shake it met Shaun - Minishow

  • Tijdsduur: 1 x 30 min. show +30 min. meet & greet
  • Decor: Inclusief
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Shake it met Shaun - Minishow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Shake it met Shaun - Minishow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.