Hippe Roetveegpieten Sinterklaasshow

Hippe Roetveegpieten Sinterklaasshow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hippe Roetveegpieten Sinterklaasshow.

Prijsindicatie:

Optie of direct boeken Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Hippe Roetveegpieten en Sinterklaas vermaken al een aantal jaren jong en oud tijdens intochten en in het theater. Ook bij bedrijven komen zij graag langs om alle kinderen en ouders te vermaken.

Een interactieve Sinterklaasshow met Roetveeg Pieten voor jong en oud!

Tijdens de interactieve en muzikale Sinterklaasshow is Bakkers Veegpiet pepernoten aan het bakken in zijn keuken. Wereld Veegpiet mag hem daar voor één keer meehelpen. Bakkers Veegpiet legt haar uit hoe je pepernoten moet bakken. Een beetje suiker, meel en speculaaskruiden…
 Het gaat helemaal mis als Roetveeg Wereld Piet de pepernoten per ongeluk in de kluis neerlegt. De deur valt dicht…. En weg zijn alle pepernoten voor de kinderen.

Hoe gaan de Roetveeg Pieten dit oplossen?

Hippe Roetveeg Piet komt helpen. Samen met Roetveeg Wereld Piet gaat hij samen allerlei opdrachten maken om de kluis te openen. Zingen, dansen… het allerbelangrijkste is dat Sinterklaas en de Roetveeg Bakkers Piet er niet achter komen.
Zou het de Hippe Roetveeg Pieten lukken om de pepernoten uit de kluis te halen? Of zouden Sinterklaas en de Roetveeg Bakkers Piet erachter komen?

 

Boeken of een optie plaatsen voor Hippe Roetveegpieten Sinterklaasshow?

Voor meer informatie over Hippe Roetveegpieten Sinterklaasshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Hippe Roetveegpieten Sinterklaasshow

Deze act is bekeken door 1599 mensen

Specificaties van Hippe Roetveegpieten Sinterklaasshow

  • Tijdsduur: 1 x 90 minuten
  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 100 personen
  • Begeleiding: 5 personen
  • Reiskosten: incl. 100 km. va. Ouderkerk aan den IJssel, daarna € 0,50 per km.