Hippe Roetveegpieten Sinterklaasshow

Hippe Roetveegpieten Sinterklaasshow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hippe Roetveegpieten Sinterklaasshow.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Hippe Roetveegpieten en Sinterklaas vermaken al een aantal jaren jong en oud tijdens intochten en in het theater. Ook bij bedrijven komen zij graag langs om alle kinderen en ouders te vermaken.

Hippe Roetveegpieten Sinterklaasshow- De Show

Tijdens de interactieve en muzikale Sinterklaasshow is Roetveeg Bakkers Piet een pepernotentaart aan het bakken in zijn keuken. Roetveeg Zing Piet mag hem daarvoor één keer meehelpen. Roetveeg Bakkers Piet legt haar uit hoe je een pepernotentaart kunt bakken. Een beetje suiker, meel en speculaaskruiden… Het gaat helemaal mis als Roetveeg Zing Piet de pepernotentaart per ongeluk in de kluis neerlegt. De deur valt dicht…. En weg is de pepernotentaart voor Sinterklaas.

Hoe gaan de Hippe Roetveeg Pieten dit oplossen?

Hippe Roetveeg Piet komt helpen. Samen met Roetveeg Zing Piet gaat hij samen allerlei opdrachten maken om de kluis te openen. Zingen, dansen… het allerbelangrijkste is dat Sinterklaas er niet achter komt. Zou het de Hippe Roetveeg Pieten lukken om de pepernotentaart uit de kluis te halen? Of zouden Sinterklaas en de Roetveeg Bakkers Piet erachter komen?
 

Boeken of een optie plaatsen voor Hippe Roetveegpieten Sinterklaasshow?

Voor meer informatie over Hippe Roetveegpieten Sinterklaasshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Hippe Roetveegpieten Sinterklaasshow

Deze act is bekeken door 3571 mensen

Specificaties van Hippe Roetveegpieten Sinterklaasshow

  • Tijdsduur: 1 x 90 minuten
  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 100 personen
  • Begeleiding: 5 personen
  • Reiskosten: incl. 100 km. va. Amsterdam, daarna € 0,50 per km.