Nieuw: UglyDolls Meet & Greet vanaf nu te boeken

09/08/2019

De populaire UglyDolls zijn vanaf nu te boeken voor jouw evenement. De Knuffels van UglyDolls zijn voor het eerst uitgebracht in 2002 en onderscheiden zich door een uiterlijk dat schattigheid combineert met lelijkheid. Babo en Moxy kom je niet alleen in de bioscoop tegen maar ook in je happymeal bij NcDonald's.

UglyDolls Meet & Greet inhuren

UglyDolls vanaf nu te zien in de bioscoop

De UglyDolls zijn razend populair vanaf 31 juli 2019 zijn ze te zien in hun eigen bioscoop film. Deze film gaat over UglyVille, de plek waar gekheid wordt bewonderd, abnormaal de norm is en schoonheid niet enkel van je buitenkant afhangt. Moxy, haar vriendjes en alle Ugly Dolls zijn er dolgelukkig! Wanneer ze met z’n allen op zoek gaan naar de echte wereld, ontdekken ze echter iets anders: PerfectionVille. Dat is voor Moxy de laatste hindernis voor ze haar grootste levensdroom kan waarmaken: de knuffel van een echt kind worden! Dat is echter buiten Lou en de andere smetteloze poppen van PerfectionVille gerekend. Voor hen mogen enkel perfecte poppen de overstap naar de mensenwereld maken. Moxy en haar vrienden doen dus alles wat ze kunnen om hun droom waar te maken. Zal het hen lukken om Lou en de andere perfecte poppen te overtuigen?

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet UglyDolls

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet UglyDolls kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.