Halloween Acteurs

Halloween Acteurs boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Halloween Acteurs.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Organiseer jij een Halloween event, maar je hebt geen mensen die zichzelf willen storten in de rol van een griezel? Geen probleem, deze hebben wij wel voor je. Wij werken met diverse acteurs die het te gek vinden om tijdens de Halloween periode als griezel op pad te gaan. 

Griezel acteurs in alle soorten en maten 

Laat bij de aanvraag weten wat voor soort evenement je organiseert en wat voor soort griezels je daarvoor nodig hebben. Wij hebben een enorm kledingmagazijn met tientallen Halloween kostuums.

  • Van Magere Hein tot aan de Duivel
  • Van Heksen tot aan Zombies.  

Informeer naar de mogelijkheden m.b.t. het boeken van Halloween Acteurs

Gegarandeerd dat wij je verder kunnen helpen. Wil je liever niet al te enge exemplaren omdat je te maken hebt met kleine kinderen, dan is dat geen enkel probleem. We kunnen onze griezels ook wat minder toetakelen, zodat ze voor de kleintjes prima te doen zijn. Overleg bij de aanvraag.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Halloween Acteurs?

Voor meer informatie over Halloween Acteurs kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Halloween Acteurs

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Halloween Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 24397 mensen

Specificaties van Halloween Acteurs

  • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: vanaf 10 jaar
  • Begeleiding: 5 personen
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor Halloween Acteurs

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

MCDonald

  • Door: Claudia de Winter
  • Locatie: MCDonald
  • Datum:

Mooie vetschmink, mooie kostuums, professioneel gedragen en goed in rol. Echt van toevoeging op een event. Acteurs reageren goed op momenten en improviseren leuk!

Waardering:

9,0

Boeking of een optie plaatsen voor Halloween Acteurs

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Halloween Acteurs kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.