Levend Standbeeld - Dia de los Muertos

Levend Standbeeld - Dia de los Muertos boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Levend Standbeeld - Dia de los Muertos.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een sfeerrijke, kindvriendelijke, kleurige act vol vrolijke interactie.
Een eye- and earcatcher met een hoog esthetisch gehalte.

In Mexico wordt op 1 en 2 november Día de los Muertos gevierd, oftewel de Dag van de Doden

Deze traditie staat geheel in het teken van de dood. Tijdens deze feestdagen tonen Mexicanen liefde en respect aan hun overleden familieleden en vrienden, in ruil voor geluk en bescherming van deze overleden geesten. Men gelooft dat deze geesten in deze periode tijdelijk terugkeren op aarde. 

Het hele land kleurt in alle kleuren van de regenboog. Een enge traditie? Nee eigenlijk helemaal niet. Eerder vrolijk en kleurrijk met een mooie gedachte.

Levend Standbeeld inzetten op jouw evenement? 

Wanneer je rekening kunt houden met in ieder geval onderstaande belangrijkste puntjes, dan komen wij graag met onze levende standbeelden naar jouw evenement.
  • Een artiest is ruim optijd aanwezig op het evenement. Het duurt namelijk even voordat een artiest een levend standbeeld wordt. Hier gaat veel grime aan vooraf. Ook duurt het vaak even voordat het vaak stugge kostuum aangetrokken is.
  • De kleedruimte dient ruim te zijn i.v.m. vaak grote kostuums. Voorzien van tafel en stoel. Dit moet ook de ruimte zijn waar het beeld kan pauzeren i.v.m. bijschminken. Niet te ver van de optreedlocatie i.v.m. het lastig lopen in een stug kostuum. En er dient warm en koud stromend water aanwezig te zijn i.v.m. het afschminken.
  • Wanneer het beeld buiten ingezet moet worden, houdt dan rekening met de weersomstandigheden. De beelden kunnen niet in de regen staan, omdat kostuums dan kapot gaan. En wanneer het weer koud en guur is is het voor een beeld ook niet te doen om buiten te staan. Een beeld staat minimaal 45 minuten stil. Wanneer dit gedaan moet worden in enorme kou, dan verstijven ze letterlijk van de kou.

Boeken of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld - Dia de los Muertos?

Voor meer informatie over Levend Standbeeld - Dia de los Muertos kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Levend Standbeeld - Dia de los Muertos

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Levende Standbeelden om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 9259 mensen

Specificaties van Levend Standbeeld - Dia de los Muertos

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur.
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,45 per km. vanaf Nijmegen v.v.
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld - Dia de los Muertos

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Levend Standbeeld - Dia de los Muertos kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.