Circus Masqué

Circus Masqué boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Circus Masqué.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Cirque Masqué is een gloednieuwe parade. Deze performance is uniek in zijn soort door het aantal artiesten en de sfeer die wordt neergezet. Deze parade is te boeken vanaf 2 tot 6 artiesten! Door het aantal artiesten en de elegante uitstraling van de performers ontstaat een intieme setting en is de parade zeer geschikt voor kleinere locaties en zakelijke evenementen.

Artiesten van topkwaliteit die een chique beleving neerzetten voor het publiek

Laat je verwonderen door de steltloper, jongleur, diabolo artiest en/of de performer op de eenwieler. Door de grootte van deze performance bewegen de artiesten zich moeiteloos door het publiek en kan goed de tijd worden genomen voor iedere bezoeker. 

Nog niet eerder te zien is de verwerking van de muziek in de kostuums, versterking vanaf een muziekpunt is dus niet meer nodig. De elegante kostuums en wonderlijke muziek geven een professionele en mystieke beleving aan uw evenement. Veel van de parades treden tevens internationaal op. Door het toegankelijke aantal artiesten is transport naar het buitenland met Circus Masqué zeer toegankelijk.

Circus Masqué is in te zetten voor diverse soorten evenementen, bijvoorbeeld:

  • Zakelijke evenementen
  • Bedrijfsfeesten
  • Parades
  • Straattheater
  • Evenementen in Winkelcentra

Boeken of een optie plaatsen voor Circus Masqué?

Voor meer informatie over Circus Masqué kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Circus Masqué

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 16839 mensen

Specificaties van Circus Masqué

  • Tijdsduur: 4 x 30 minuten of /3 x 40 minuten binnen 4 of 5 uur
  • Begeleiding: 6 personen
  • Reiskosten: € 0,60 per km. vanaf Zoetermeer (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Circus Masqué

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Circus Masqué kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.