Levend Standbeeld - Choco Candy

Levend Standbeeld - Choco Candy boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Levend Standbeeld - Choco Candy.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bitter or Sweet, Geld of Liefde?

Deze dame is echt om te smullen:
Ze is gemaakt van chocolade. En vanaf meters afstand ruik je al dat ze zelfs naar echte chocolade ruikt.

Of ze ook naar chocola smaakt? Dat ontdek je als ze jou verleidt met haar lach, haar stralende ogen, haar wenkjes, haar chocoladegeld, maar ook met haar chocladehartjes.

Wie bij haar in de smaak valt kan rekenen op iets uit haar bak.

Ga je voor het geld of voor de liefde?
Kies je zoet, bitter of ga je voor de pure lach?

Levend Standbeeld inzetten op jouw evenement? 

Wanneer je rekening kunt houden met in ieder geval onderstaande belangrijkste puntjes, dan komen wij graag met onze levende standbeelden naar jouw evenement.

  • Een artiest is ruim optijd aanwezig op het evenement. Het duurt namelijk even voordat een artiest een levend standbeeld wordt. Hier gaat veel grime aan vooraf. Ook duurt het vaak even voordat het vaak stugge kostuum aangetrokken is.

  • De kleedruimte dient ruim te zijn i.v.m. vaak grote kostuums. Voorzien van tafel en stoel. Dit moet ook de ruimte zijn waar het beeld kan pauzeren i.v.m. bijschminken. Niet te ver van de optreedlocatie i.v.m. het lastig lopen in een stug kostuum. En er dient warm en koud stromend water aanwezig te zijn i.v.m. het afschminken.

  • Wanneer het beeld buiten ingezet moet worden, houdt dan rekening met de weersomstandigheden. De beelden kunnen niet in de regen staan, omdat kostuums dan kapot gaan. En wanneer het weer koud en guur is is het voor een beeld ook niet te doen om buiten te staan. Een beeld staat minimaal 45 minuten stil. Wanneer dit gedaan moet worden in enorme kou, dan verstijven ze letterlijk van de kou.

Boeken of een optie plaatsen voor Levend Standbeeld - Choco Candy?

Voor meer informatie over Levend Standbeeld - Choco Candy kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Levend Standbeeld - Choco Candy

Deze act is bekeken door 3611 mensen

Specificaties van Levend Standbeeld - Choco Candy

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur.
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,45 per km. vanaf Nijmegen v.v.