Meet & Greet Buurman en Buurman met Kerst

Meet & Greet Buurman en Buurman met Kerst boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meet & Greet Buurman en Buurman met Kerst.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De bekende Buurman en Buurman hebben er helemaal zin in om Kerst te komen vieren op jouw evenement. Speciaal voor de periode rondom de Kerst zijn de kinderhelden Buurman en Buurman in te huren in een speciale Kerstoutfit.

Buurman & Buurman nu te boeken voor een Meet & Greet in Kerstoutfit

Je kunt kiezen uit een bezoek van 1 x 45 minuten of een bezoek van 3 x 30 minuten binnen 2½ uur. Tijdens een meet & greet kunnen de kinderen knuffelen met de Buurmannen, handjes geven en op de foto. 

Speciaal voor Winkelcentra en Kerstmarkten

Wil jij een publiekstrekker in de decembermaand in je Winkelcentrum of op je Kerstmarkt? Dan weet je zeker dat je met Buurman & Buurman goed zit en anders weet je dat het altijd weer goed komt met de Buurmannen. Gelukkig weten ze  altijd een oplossing voor een probleem te vinden, waarna ze enthousiast "A je to!" (Tsjechisch voor "En dat is het") roepen.

Boeken of een optie plaatsen voor Meet & Greet Buurman en Buurman met Kerst?

Voor meer informatie over Meet & Greet Buurman en Buurman met Kerst kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Meet & Greet Buurman en Buurman met Kerst

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 15553 mensen

Specificaties van Meet & Greet Buurman en Buurman met Kerst

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 3 x 30 min. binnen 2½ uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Buurman en Buurman met Kerst

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Buurman en Buurman met Kerst kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.