Marlayne & Mandy - Songfestival Classics

Marlayne & Mandy - Songfestival Classics boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Marlayne & Mandy - Songfestival Classics.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze oud songfestival-sterren (en hartsvriendinnen) zorgen voor een feest der herkenning met de beste songfestival classics. Marlayne Sahupala eindigde op een 8e plek bij het Eurovisie Songfestival in 1999 (en is nu o.a. dagelijks te zien in het SBS6 programma Hart van Nederland).

Mandy Huydts is bekend door haar deelname aan het Eurovisie Songfestival met Frizzle Sizzle in 1986 (en is nu een van de beste en meest gevraagde backingvocalisten van Nederland).

Feest de herkenning met Songfestival meezingers

Niet alleen de songs waar zij Nederland mee vertegenwoordigden op het Eurovisiepodium , “One Good Reason” en “Alles Heeft Een Ritme” komen voorbij, maar ook meezingers als “Vrede”, “Hemel En Aarde”, “Dingedong”, “Mallemolen” en “Hallelujah”. En natuurlijk ontbreken de Zweedse songs “Waterloo”, en “Euphoria” niet.

Boeken of een optie plaatsen voor Marlayne & Mandy - Songfestival Classics?

Voor meer informatie over Marlayne & Mandy - Songfestival Classics kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Marlayne & Mandy - Songfestival Classics

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zanggroepen / Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 15930 mensen

Specificaties van Marlayne & Mandy - Songfestival Classics

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Marlayne & Mandy - Songfestival Classics

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 10.

Tragel

  • Door: Els Balemans
  • Locatie: Terneuzen
  • Datum:

Het was een feest der herkenning, alleen maar complimenten ontvangen van de aanwezigen. Marlayne en Esther waren ook heel spontaan, en geinteresseerd in hun publiek.

Waardering:

10

Boeking of een optie plaatsen voor Marlayne & Mandy - Songfestival Classics

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Marlayne & Mandy - Songfestival Classics kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.