Familieshow Jongleur David Severins

Familieshow Jongleur David Severins boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Familieshow Jongleur David Severins.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

David jongleerde op vierjarige leeftijd al met washandjes in het bad. Dat dit zou uitgroeien tot een internationale carrière was toen nog een jongensdroom. Die droom werd na jaren van trainen en het afronden van een professionele circusacademie werkelijkheid. 

INTERNATIONALE TOPJONGLEUR DAVID SEVERINS TE BOEKEN VOOR JOUW EVENEMENT

David reisde met zijn shows van Zwitserland naar Finland en van Frankrijk naar Israël. Hij viel in de prijzen tijdens grote circusfestivals en hij was te zien in het bekende Franse TV programma “Le Plus Grand Cabaret Du Monde” dat werd uitgezonden op TV5 en bekeken werd door 27 miljoen mensen wereldwijd. 

Boek David met een top Familieshow voor jouw evenement 

Tijdens zijn energiek show van 30 minuten wisselt David indrukwekkende jongleeracts af met komische verrassingen. Deze show heeft hij speciaal ontwikkeld voor families.Een show die van begin tot einde boeiend is voor alle leeftijden. 

Opzoek naar entertainment dat eens wat anders is! Een keer geen clown of poppentheater? Denk dan eens aan de show van David. Gegarandeerd een succes van begin tot einde!

Boeken of een optie plaatsen voor Familieshow Jongleur David Severins?

Voor meer informatie over Familieshow Jongleur David Severins kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Familieshow Jongleur David Severins

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindertheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 24656 mensen

Specificaties van Familieshow Jongleur David Severins

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Exclusief geluid en techniek
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Familieshow Jongleur David Severins

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Familieshow Jongleur David Severins kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.