David Severins - Jongleur

David Severins - Jongleur boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van David Severins - Jongleur.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

David jongleerde op vierjarige leeftijd al met washandjes in het bad. Dat dit zou uitgroeien tot een internationale carrière was toen nog een jongensdroom. Die droom werd na jaren van trainen en het afronden van een professionele circusacademie werkelijkheid. 

Internationale topjongleur David Severins te boeken voor jouw evenement

David reisde met zijn shows van Zwitserland naar Finland en van Frankrijk naar Israël. Hij viel in de prijzen tijdens grote circusfestivals en hij was te zien in het bekende Franse TV programma “Le Plus Grand Cabaret Du Monde” dat werd uitgezonden op TV5 en bekeken werd door 27 miljoen mensen wereldwijd. 

Boek David met een energieke jongleer show 

Tijdens zijn energieke shows (5 tot 30 minuten) wisselt hij indrukwekkende jongleeracts af met komische verrassingen. 

De shows van David betreffen maatwerk en verschillen van 6 minuten tot 30 minuten. Meerdere optredens op een dag zijn ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden. Bij aanvragen krijg je een formulier toegestuurd waarop je alle wensen kwijt kunt, aan de hand van alle informatie zullen wij in overleg met de artiest een voorstel maken.

Boeken of een optie plaatsen voor David Severins - Jongleur?

Voor meer informatie over David Severins - Jongleur kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor David Severins - Jongleur

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Acts & Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 33351 mensen

Specificaties van David Severins - Jongleur

  • Tijdsduur:
  • Geluid: Exclusief geluid en techniek
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van David Severins - Jongleur

Circusartiest worden, dat was Davids grote droom toen hij nog maar een paar jaar oud was. Vele circussen bezochten Davids geboortestad, Nijmegen. Zijn vader nam hem mee naar alle shows. De tent, het zaagsel en de prachtige artiesten zorgden voor die magische sfeer waar David verliefd op werd.

Vooral de jongleurs trokken Davids aandacht. Elke keer als hij een jongleur had zien optreden imiteerde hij thuis elke truc, beweging en expressie. Na vele jaren thuis geoefend te hebben kon David op zijn 16de met zeven ballen jongleren. Op deze leeftijd speelde hij al op open podia en op straat tot iemand hem op een dag zag jongleren op een jaarmarkt en hem een contract aanbood voor een klein evenement. David ging op dit aanbod in. Het was het begin van een glansrijke carrière als variétéartiest.

Na de middelbare school te hebben afgerond werd David toegelaten tot een professionele circusacademie. Vier jaar lang volgde hij lessen in acrobatiek, dans, theater en natuurlijk jongleren onder de technische en artistieke begeleiding van objectmanipulatiecoach, Gregor Kiock. 
 David studeerde af in 2011 met een bachelordiploma in Circus Arts.

De afgelopen jaren was David te zien in variétéclubs in Amsterdam, Rome, Istanbul, Genève, Brussel en Keulen en hij was op toernee in Nederland en Israel met het befaamde dansgezelschap Scapino Ballet. Hij verscheen in de populaire Franse TV show “Le Plus Grand Cabaret Du Monde” en hij haalde de halve finale van Holland’s Got Talent. Hij deed ook corporate shows voor bedrijven als Siemens, Bosch, Lego en SunHope Group.

Momenteel speelt David met zijn one-man jongleershow #JUGGLER op privé-feesten en bedrijfsevenementen.

Hij is ook gastartiest bij Dinnershow Brooklyn Nights, een grootschalige productie met 30 dansers en bekende Nederlandse zangers.

 

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor David Severins - Jongleur

Voor meer informatie en beschikbaarheid van David Severins - Jongleur kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.