David Severins - Jongleur

David Severins - Jongleur boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van David Severins - Jongleur.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

David jongleerde op vierjarige leeftijd al met washandjes in het bad. Dat dit zou uitgroeien tot een internationale carrière was toen nog een jongensdroom. Die droom werd na jaren van trainen en het afronden van een professionele circusacademie werkelijkheid. 

Internationale topjongleur David Severins te boeken voor jouw evenement

David reisde met zijn shows van Zwitserland naar Finland en van Frankrijk naar Israël. Hij viel in de prijzen tijdens grote circusfestivals en hij was te zien in het bekende Franse TV programma “Le Plus Grand Cabaret Du Monde” dat werd uitgezonden op TV5 en bekeken werd door 27 miljoen mensen wereldwijd. 

Boek David met een energieke jongleer show 

Tijdens zijn energieke shows (5 tot 30 minuten) wisselt hij indrukwekkende jongleeracts af met komische verrassingen. 

De shows van David betreffen maatwerk en verschillen van 6 minuten tot 30 minuten. Meerdere optredens op een dag zijn ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden. Bij aanvragen krijg je een formulier toegestuurd waarop je alle wensen kwijt kunt, aan de hand van alle informatie zullen wij in overleg met de artiest een voorstel maken.

Boeken of een optie plaatsen voor David Severins - Jongleur?

Voor meer informatie over David Severins - Jongleur kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor David Severins - Jongleur

Deze act is bekeken door 14779 mensen

Specificaties van David Severins - Jongleur

  • Tijdsduur:
  • Geluid: exclusief geluid en techniek
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland