De Marskramer

De Marskramer boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Marskramer.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Marskramer reist stad en land af om zijn kleine spullen te verkopen aan alle burgers. Deze spulletjes heeft hij van over de hele wereld verzameld en samen gebonden aan zijn grote mand, welke direct in het oog valt.

Een hilarische act, welke ingezet kan worden op tal van evenementen!

Zo hangt er bijvoorbeeld een paraplu met grote gaten aan, of zoals hij het altijd noemt; De eerste open dak paraplu ter wereld! Of misschien heeft u wel interesse in 's werelds kleinste schilderij, welke gemaakt is door maar liefst twee schilders!

De Marskramer weet het allemaal mooi te verpakken met zijn flinke babbel, maar of zijn luxe koopwaar wel echt zoveel waard is... 

Boeken of een optie plaatsen voor De Marskramer?

Voor meer informatie over De Marskramer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Marskramer

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 17507 mensen

Specificaties van De Marskramer

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,19 per km vanaf Tilburg (v.v.).
  • Gages zijn excl. BTW.

Reviews voor De Marskramer

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 10.

Streams Breede Beek

  • Door: Janke Dekker
  • Locatie: Nijkerk
  • Datum:

Geweldige aanwinst geweest voor onze opening, zetten een bruisende sfeer neer en nam bezoekers mee in een heerlijk verrassende act. Echt top!

Waardering:

10

Boeking of een optie plaatsen voor De Marskramer

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Marskramer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.