Hakim Op Z'n Best

Hakim Op Z'n Best boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hakim Op Z'n Best.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Hakim, is een Nederlands-Algerijnse theaterartiest en mimespeler, die bij het grote en kleine publiek bekend is door zijn rol in Sesamstraat. Naast zijn televisieoptredens maakt Hakim succesvolle theater-en cabaretvoorstellingen, vertelt hij verhalen en schrijft hij boeken. Hij haalt zijn inspiratie uit de vreemde problemen van de grote mensenwereld en vertaalt die raak en vaak vol humor naar de wereld van kinderen.

Hakim op z'n best een interactieve show voor kleine, maar zeker ook voor grote mensen!

Met Hakim kun je namelijk lachen! Over van alles en met van alles. Het is iedere keer weer een verrassing waarmee hij aan komt zetten. Of het nu iets geks is uit de sprookjes van duizen en een nacht, iets geestig met stoere cowboys en indianen of picknick perikelen in de buitenlucht: met Hakim op z'n best is alles mogelijk.

Credits Hakim Op Z'n Best

  • Genre: familie / jeugdvoorstelling
  • Leeftijd: alle leeftijden

 

Boeken of een optie plaatsen voor Hakim Op Z'n Best?

Voor meer informatie over Hakim Op Z'n Best kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Hakim Op Z'n Best

Deze act is bekeken door 6591 mensen

Specificaties van Hakim Op Z'n Best

  • Tijdsduur: