Apennoten - Zoveel Kleuren

Apennoten - Zoveel Kleuren boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Apennoten - Zoveel Kleuren.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Zoveel Kleuren is een muzikaal programma waarin wordt gezongen en gedanst. Natuurlijk niet alleen op het podium. Nee, Apennoten laat de jonge bezoekertjes (en hun ouders!) ook meespelen. Want muziek maken, dát doe je samen!

In de show komen de bekendste en leukste Apennoten liedjes voorbij

Deze nummers worden in een kleine bezetting gespeeld met keyboard en gitaar, bas of ukelele. En het leuke is: de kinderen kunnen met élk liedje meedoen. Hoe? Bijvoorbeeld door mee te zingen of te dansen. Bij sommige liedjes mogen een paar kinderen zelfs op het podium komen om een instrument te bespelen, te dirigeren of om mee te zingen.
Zoveel Kleuren is daardoor een feestje waarbij iedereen betrokken wordt en waarbij de kleine supersterren na afloop lachend naar buiten komen. Een show waarbij kinderen bovendien  spelenderwijs wat meekrijgen op muzikaal gebied.

Wie spelen er in de productie Apennoten?

Apennoten is een trio dat bestaat uit Bas Fortgens, Menno Wolthers en Nienke van den Berg. Bas is de bedenker van Apennoten en is met het programma ook op televisie te zien. Menno Wolthers is pianist en zat samen met Bas jarenlang in de BZT-band van de BZT-show (KRO-NCRV). Nienke van den Berg is de zangeres van Apennoten. Tussen 2009 en 2018 was zij het gezicht van Zappelin.

In die negen jaar heeft Nienke ontelbare optredens voor de allerkleinsten verzorgd

Precies dezelfde doelgroep dus als van Zoveel Kleuren! Onder andere met Zappelin Go heeft ze bewezen een ontzettend leuk interactief programma met én voor kinderen te kunnen verzorgen. Hierdoor is Zoveel Kleuren een ontzettend interactieve voorstelling waarbij de kleine supersterren in spé zich veilig en op hun gemak voelen. En waarbij een feestje gegarandeerd is!

Credits Apennoten

 • Discipline: muziek
 • Leeftijd: vanaf 2 jaar
 • Duur: 40 minuten
 • Speelvlak: 5 x 4 meter
 • Max. toeschouwers theater: 150
 • Max. toeschouwers school: 100
 • Periode: Gehele seizoen
 • Locaties / soort zaal: Theater/ school
 • Spel: Nienke van den Berg (zang), Bas Fortgens (gitaar en basukulele), Menno Wolthers (toetsen)

Boeken of een optie plaatsen voor Apennoten - Zoveel Kleuren?

Voor meer informatie over Apennoten - Zoveel Kleuren kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Apennoten - Zoveel Kleuren

Deze act is bekeken door 7238 mensen

Specificaties van Apennoten - Zoveel Kleuren

 • Tijdsduur: 1 x 40 minuten
 • Begeleiding: 3 personen