De FUNFARE - Mini fanfare

De FUNFARE - Mini fanfare boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De FUNFARE - Mini fanfare.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
De FUNFARE is een minifanfare van slechts 3 (drie!) personen. Slagwerk, sousafoon, veel zang en saxofoon of lyra.  Komisch muzikaal vermaak voor vele gelegenheden. Van intieme feestjes tot grote straatfestivals. 

De FUNFARE, is het een band?!?

De FUNFARE kan zeker als band optreden. Zonder geluidsinstallatie
en meestal zonder podium. Vaak beginnend in een hoekje, steevast
eindigend in het middelpunt. Er mag gedanst worden, meegezongen
en geklapt. En zeker ook gelachen. Popliedjes, Jazz, Latin…veel Nederlandse teksten. Vaak cabaretesk, kortom; geschikt voor bijna ieder gezelschap!

De FUNFARE Is het een act?!?

De FUNFARE is zeer opvallend, zeer aanwezig, zeer flexibel en is daarom een graag geziene gast op festivals. Maar ook in een winkelcentrum kan je ze loslaten. Ook zeer geschikt als act bij de opening van een nieuw gebouw. Of een eerste paal. Of lopen met de gasten van A naar B. En weer terug desnoods. En dan ook nog muzikaal zeer de moeite waard!

Boek FUNFARE ook in XL versie of in de kleine Set

FUNFARE XL
Nog mooier dan 3 FUNFAREmannetjes is natuurlijk…vier man!
De FUNFARE is in de XL versie te boeken. Als het wat meer mag zijn. Meer geluid, meer lol, nog meer impact.En 5 of 6 man is ook bewezen mogelijk. En errug leuk.

DE KLEINE SET - NIEUW
In de meeste optredens zit al jaren een Kleine Set: met kleine en speelgoedinstrumenten ipv grote toeters en trommels. Gevolg...veel meer interactie en gekheid, nog bewegelijker.. minder geluid; meer vermaak. En voor deze set zijn er nu nieuwe kostuums. Nou ja kostuums... zeg maar: speel-pakjes...! Voor festivals e.d. is deze act ook apart te boeken.

 

Boeken of een optie plaatsen voor De FUNFARE - Mini fanfare?

Voor meer informatie over De FUNFARE - Mini fanfare kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De FUNFARE - Mini fanfare

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mobiele Muziek om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 45868 mensen

Specificaties van De FUNFARE - Mini fanfare

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Leiden, daarna € 0,35 per km.
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor De FUNFARE - Mini fanfare

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 9.

Ondernemersvereniging Ackershof

  • Door: Rob Verkade
  • Locatie: Winkelcentrum Ackershof in Pijnacker
  • Datum:

De viering van het 15 jarig bestaan van Ackershof is achter de rug en wij kunnen terugkijken op twee geslaagde weekends en dat komt natuurlijk mede door al het moois en leuks dat ik bij JB heb geboekt. Zeven boekingen heb ik bij jullie geplaatst en er is me eigenlijk niets tegengevallen.

Waardering:

9,0

Boeking of een optie plaatsen voor De FUNFARE - Mini fanfare

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De FUNFARE - Mini fanfare kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.