Presentator Joris Roelofs

Presentator Joris Roelofs boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Presentator Joris Roelofs.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
In 2013 heeft Joris het cursus traject afgerond van de RJB Studio in Almere o.lv. Joost Buitenweg. Na een succesvolle auditie voor de opleiding tot professioneel film acteur bij Film Actors Academy Amsterdam (FAAAM) is Joris Roelofs o.l.v. Hugo Meters jr. aan zijn opleiding als film acteur begonnen. 
 
Na een goede auditie kwam een hoofdrol voor een buurt speelfilm genaamd Zakgeld. Zakgeld. Geregisseerd door opkomend regisseur Michael Samboe. De film had zijn première in Theater de Meervaart.

Film, Toneel, Tv, Presentatie... Joris is van alle markten thuis

Na dit film debuut werd de focus, naast het film/toneel/tv acteren, gericht op de evenementen industrie. 
Via Evenementen bureaus wordt Joris ingezet als begeleider van personeels-feestjes waarbij hij ook inhoudelijk een bijdrage doet.
 
Tegenwoordig wordt Joris Roelofs door grotere bedrijven ingehuurd en participeert in filmprojecten. Daarnaast is Joris ook actief als trainingsacteur bij Co-Axi coaching en training.
 
Veelzijdig als hij is draait hij zijn hand niet om voor bij Dagjemaken als regisseur en drama-coach op te treden. Waar hij o.a. bedrijfsuitjes begeleid bij het maken van een film, commercial of videoclip.

Sinds kort geeft Joris Roelofs ook acteer workshops in verschillende vormen op diverse scholen

Daarnaast heeft Joris, als presentator, meegewerkt aan de Open Studio Dagen van Media Park Hilversum. Waar hij In een studio een eigen tv quiz maakte met het publiek. In The Cube  heeft Joris een van de hoofdrollen.

Boeken of een optie plaatsen voor Presentator Joris Roelofs?

Voor meer informatie over Presentator Joris Roelofs kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Presentator Joris Roelofs

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Presentatoren om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 12085 mensen

Specificaties van Presentator Joris Roelofs

  • Tijdsduur: 4 x 45 min. binnen 4 uur
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Presentator Joris Roelofs

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Presentator Joris Roelofs kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.