Dinosaurus Familie

Dinosaurus Familie boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Dinosaurus Familie.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

OPGELET! GEZOCHT! DINOSAURUS FAMILIE

"Een aantal jaar geleden vingen een handvol archeologen een Zuidpool-expeditie aan, om er de impact van een 45 miljoen jaar oude meteoorinslag te onderzoeken. Verborgen in het metersdiepe ijs vonden ze enkele bizarre eieren, die ongeveer 40 miljoen jaar oud bleken te zijn. In het archeologisch onderzoekscentrum van Coper kwam men, na wekenlange analyses, tot de conclusie dat het zou gaan om eieren van een soort dinosaurus, tot nu toe volledig onbekend, en met DNA dat sterke gelijkenissen vertoont met dat van de mens. Zo sterk zelfs, dat kan worden aangenomen dat deze wezens de onmiskenbare voorouders zijn van de hedendaagse mens. Men gaf de wezens dan ook de naam: Saurhumano.

Boek deze speciale Dinosaurus Familie voor jouw evenement

Tot grote verbazing van de wetenschappers bleken de eieren volledig intact ingevroren te zijn, en ze grepen de mogelijkheid om de eieren ze te laten uitbroeden dan ook met beide handen.

Enige tijd later gebeurde het ondenkbare... Twee van de eieren vertoonden scheurtjes, en even later staken 2 wezentjes aarzelend de kop op. Het bleken een mannetje en een vrouwtje. De wetenschappers waren door het dolle heen en wilden dit nieuws met iedereen delen, maar de hogere instanties beslisten om deze ontdekking strikt geheim te houden. Niemand mocht van het bestaan van deze wezens afweten.

Helaas, het noodlot sloeg toe... Een electriciteitspanne in het laboratorium de boosdoener. Die luttele minuten in het donker gaf de wezentjes een kans om te vluchten. Vermoedelijk zijn de wezens op zoek naar hun natuurlijke biotoop. Maar na al die jaren zal het niet makkelijk zijn om zomaar te vinden wat ze zoeken... Ze houden namelijk van een tropisch klimaat, het zijn echte alleseters. Een grootscheepse zoekactie werd op touw gezet, maar tevergeefs... "

Bijzonderheden m.b.t. het inhuren van Dinosaurus Familie

  • De act kan zowel buiten als binnen spelen. Binnen moet de hoogte minimaal 3,5 meter zijn.
  • Betreft een walking act met als basis één steltloper (vader dino) en 2 personages op de grond (moeder dino en acrobatisch kindje in de kooi)
  • Uit te breiden tegen meergage naar max. 5 personen

Boeken of een optie plaatsen voor Dinosaurus Familie?

Voor meer informatie over Dinosaurus Familie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Dinosaurus Familie

Wil je Attracties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Dino Attracties om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 17387 mensen

Specificaties van Dinosaurus Familie

  • Tijdsduur: 2 x 45 min. binnen 2 uur.
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: € 0,70 per km. va. Lede (België) v.v.
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Dinosaurus Familie

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Dinosaurus Familie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.