Los del Sol - Tropische Mobiele Muziek

Los del Sol - Tropische Mobiele Muziek boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Los del Sol - Tropische Mobiele Muziek.

4 klanten waarderen deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Extreem Hot! Iedereen komt meteen in de juiste stemming met de tropische ritmes van de Salsa, cumbia, Merengue, Son, Bachata, Mambo en Chacha. Alles wordt natuurlijk gebracht met de onmiskenbare sound van Los del Sol. Zelfs met slecht weer krijgt men de neiging om bikini’s tevoorschijn te toveren! Draaiende heupen, zonnige muziek, dans en entertainment voor een ultiem vakantiegevoel!

Tropisch duo Los del Sol brengt onweerstaanbare swingende Caribische muziek.

Ook de kleintjes worden niet vergeten. Voor de dansertjes wordt in een handomdraai al zingend een ballonfiguurtje gemaakt!

Het optreden vindt mobiel semi-akoestisch plaats (stroom is niet nodig) met onze mobiele geluidsinstallatie welke aan volume aan te passen is.

Let op ! Nieuw Steltloper

Los del Sol is nu uit te breiden als trio met steltenloper in bijbehorend kostuum. Zie afbeelding.

Deze enthousiaste steltenloper kan het duo Los del Sol versterken met muzikaal entertainment.
In thematisch kostuum zorgt de langbenige muzikant voor een vrolijke noot en voorziet hij de kinderen van leuke ballonfiguurtjes. Ook is hij inzetbaar voor uitdeelacties, welke door de klant aangeleverd kunnen worden.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Los del Sol - Tropische Mobiele Muziek?

Voor meer informatie over Los del Sol - Tropische Mobiele Muziek kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Los del Sol - Tropische Mobiele Muziek

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mobiele Muziek om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Reviews voor Los del Sol - Tropische Mobiele Muziek

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 8,6.

Corio Center Heerlen

 • Door: Harold Habets
 • Locatie: Corio CenterCorio Center 2-466411 JK Heerlen
 • Datum:

Geweldige artiesten. Enorme inzet en betrokkenheid. Los del Sol heeft de verwachting overtroffen!

Waardering:

10

Ondernemersvereniging Ackershof

 • Door: Rob Verkade
 • Locatie: Pijnacker
 • Datum:

Ik was zeer tevreden over het optreden van het duo Los del Sol afgelopen zaterdag. Ze waren ruim op tijd aanwezig en de mensen vonden het heel leuk en gezellig.

Waardering:

8,0

P.M.S.

 • Door: Joke van Akkeren
 • Locatie: Schiedam
 • Datum:

Wij zijn natuurlijk al jaren fans van Los del Sol en werken altijd heel fijn met ze samen. Zo ook deze keer. Als altijd keurig op tijd, een prima outfit, lekker enthousiast, swingend en de ballonfiguurtjes als extraatje voor de jeugd. Wij hopen hen nog vaak te kunnen boeken!

Waardering:

8,5

Party-Centrum 't Stammineeke

 • Locatie: Mijnsheerenland
 • Datum:

Leuke, gezellige avond. Ingevuld door: Hans van Veghel

Waardering:

8,0

Biografie van Los del Sol - Tropische Mobiele Muziek

David is geboren en getogen in Bolivia. Hij ging op heel jonge leeftijd naar het conservatorium en toen hij veertien was, mocht hij er zelf les geven. David heeft gespeeld in verschillende grote orkesten. Vaak ging de opbrengst daarvan naar Bolivia, voor scholing en zorg van de bevolking daar, aldus Mandy. Zijzelf is geboren in Nederland als dochter van een Mexicaanse moeder en Franse vader. Ze ontmoette David in Bolivia toen ze daar was voor haar panfluitstudie. Geen logische keuze voor een instrument, vertelt ze: "De panfluit hoort daar bespeeld te worden door de man".

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Los del Sol - Tropische Mobiele Muziek

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Los del Sol - Tropische Mobiele Muziek kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.