Timberbiotic

Timberbiotic boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Timberbiotic.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

“Na hun vele ontdekkingen in onze bewoonde wereld zijn de jonge Mystic wezens teruggekeerd naar hun oorspronkelijke biotoop. Ze werden er opgewacht door vele andere soortgenoten en de oudere Enten om te luisteren naar de verhalen die ze te vertellen hadden.

De wezens begonnen zich het een en ander af te vragen, zoals: ‘Waarom zijn sommige mensen vergeten wat de natuur te betekenen heeft’. Enkele oudere Enten trokken zich terug om te bespreken wat ze hieraan konden doen. Er werd besloten om een groep van 4 oudere Mystic wezens terug te sturen naar de mensenwereld.

Hun missie: de mensen terug dichter bij de natuur brengen. Maar dat verloopt uiteraard niet altijd zoals gepland, het blijven ondeugende en grappige wezens.”

Boek Timberbiotic voor jouw evenement

Een walking-act met als basis 2 Steltlopers, 2 actuer op springstelten en één personage op de grond. Ze communiceren met het publiek via een verstaanbare grappige nonsenstaal.

Bijzonderheden m.b.t. het inhuren van Timberbiotic

  • De act kan zowel buiten als binnen spelen. Binnen moet de hoogte minimaal 3,5 meter zijn.
  • Heel geschikt voor groene locaties en Halloween Evenementen

Boeken of een optie plaatsen voor Timberbiotic?

Voor meer informatie over Timberbiotic kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Timberbiotic

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 15238 mensen

Specificaties van Timberbiotic

  • Tijdsduur: 2 x 45 min. binnen 3 uur.
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: prijs op aanvraag
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Timberbiotic

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Timberbiotic kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.