De Mysterieuze Collectie

De Mysterieuze Collectie boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Mysterieuze Collectie.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Heel lang geleden toen iedereen geloofde in mythische wezens en goden was er ook een verzamelaar van deze zonderlinge figuren. Men noemde hem “Mysticus” omwille van zijn mysterieuze levenswijze.
Mysticus is steeds op jacht om nieuwe rare, mysterieuze wezens en voorwerpen te verzamelen. Hij wil vóór eender wie ook, als eerste dit wezen en voorwerp bemachtigen om in zijn persoonlijke rariteitentuin plaatsen.

De Mysterieuze Collectie kun je nu boeken voor jouw evenement

Het eerste wezen dat Mysticus ooit gevangen heeft heet Fauny, een heel lief en schuchter beestje. Mysticus besloot snel om Fauny tot zijn huisslaafje te nemen en samen trekken ze op pad om nieuwe mythische zaken te vinden. Daar zij geen grenzen kennen gaan ze door wouden, velden en steden om hun doel te bereiken.

Mysticus heeft vorige zomer nog enkele menselfen aan zijn rariteitentuin kunnen toevoegen. Het zijn hele goede werkers en hebben van niets of niemand bang, net wat hij nodig heeft om de dolgedraaide trol aan zijn collectie toe te voegen. Fauny is doodsbang van de lompe, gekke trol, die over alles rolt en walst. Ook al is deze niet te temmen, de menselfen zien het als een uitdaging om voor Mysticus op pad te gaan en deze dolgedraaide trol te vangen.

Op hun weg naar Mysticus doen ze alle moeite om hem in toom te houden en de omstaanders niet in verleiding te brengen om de trol te laten doldraaien.

Bijzonderheden m.b.t. het inhuren van de Mysterieuze Collectie

  • De ondergrond moet egaal zijn, geen gras, grint, kassei etc...
  • Ideaal is beton of asfalt of grote plavuizen in winkelcentra
  • Er mogen ook geen grote hellende vlakken zijn
  • Als de act binnen moet spelen met de hoogte minimaal 3,5 meter zijn en dus ook grote hoge toegangsdeuren hebben.
  • De act kan binnen 30 minuten maximaal 750 meter afleggen

Boeken of een optie plaatsen voor De Mysterieuze Collectie?

Voor meer informatie over De Mysterieuze Collectie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Mysterieuze Collectie

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 17391 mensen

Specificaties van De Mysterieuze Collectie

  • Tijdsduur: 2 x 30 min. binnen 2 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 5 personen
  • Reiskosten: € 0,70 per km. va. Lede (België) v.v.
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Mysterieuze Collectie

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Mysterieuze Collectie kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.