Wobbeling Kerstman

Wobbeling Kerstman boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Wobbeling Kerstman.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Slunzie en Klunzie, de 2 speelgoedontwerpers van de Kerstman zijn telkens weer op zoek naar een nieuw leuk speelgoedje om voor te stellen aan de kinderen.

Bij het maken van een “Wobbeling Xmas-toy.” ging het echter een klein beetje mis. Tijdens de pauze van Slunzie en Klunzie, kwam de Kerstman het atelier binnen en zag het nieuwe speelgoed staan en wou het dat ook testen. Het speegoedje was nog niet helemaal af, wat hij niet wist, en hij duwde en trok aan de bal, maar er gebeurde niets. Tot hij in het labo enkele knopjes ontdekte met de hoop de speciale bal los te maken.
Een magisch universum van poollicht schoot door het attelier. De Kerstman wist niet wat er gebeurde en zonder dat hij het goed en wel besefte was hij opgenomen in het speelgoed.

Slunzie en Klunzie, hoorden het alarm afgaan in het attelier en snelden naar de plaats van onheil. Groot is hun verwondering als ze zien dat hun nieuwe speelgoed en de Kerstman, één geheel geworden zijn. Helaas heeft het universum van poollicht zoveel energie bij de Kerstman weg genomen dat hij continue in slaap valt.

Boek nu - Wobbeling Kerstman voor jouw Kerst evenement

Slunzie en Klunzie doen er alles aan om de Kerstman wakker te maken en om hem terug uit het speelgoed te halen, maar helaas lukt het hen niet. Nu Kerstmis voor de deur staat zien ze geen andere oplossing dan met de Kerstman alias “Wobbeling Kerstman” door de steden te trekken, met de hoop zo Kerstmis te redden.

Wat ze niet verwacht hadden is dat de mensen het zo leuk vinden om op deze manier met de Kerstman kennis te maken en met hem te spelen, dat Slunzie en Klunzie er sterk aan denken om elk jaar zo met de Kerstman rond te trekken.

Echter het probleem van een slapende Kerstman blijft bestaan, het enige dat hem wakker kan houden is het spelen met de kinderen of de volwassenen om hem heen. Helpen jullie Slunzie en Klunzie met het wakker houden van de Kerstman en zo kerstmis te redden?

Bijzonderheden m.b.t. het inzetten van de Wobbeling Kerstman

  • De ondergrond moet egaal zijn, geen gras, grint, kassei etc...
  • Ideaal is beton of asfalt of grote plavuizen in winkelcentra
  • Er mogen ook geen grote hellende vlakken zijn
  • Als de act binnen moet spelen met de hoogte minimaal 3,5 meter zijn en dus ook grote hoge toegangsdeuren hebben.
  • De act kan binnen 30 minuten maximaal 750 meter afleggen

Boeken of een optie plaatsen voor Wobbeling Kerstman?

Voor meer informatie over Wobbeling Kerstman kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Wobbeling Kerstman

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 15154 mensen

Specificaties van Wobbeling Kerstman

  • Tijdsduur: 2 x 30 min. binnen 2 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: prijs op aanvraag
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Wobbeling Kerstman

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wobbeling Kerstman kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.