Reuzeninsecten - Insectara

Reuzeninsecten - Insectara boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Reuzeninsecten - Insectara.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Toen Mysticus nog heel jong was, had hij de passie om bijzondere wezens te verzamelen. Als kind vond hij het ook leuk om bepaalde insecten te kruisen tot nieuwe soorten. Dit deed hij aan de hand van het manipuleren van hun DNA. Zo was een van zijn grootste successen het kruisen van een spin met verschillende andere vliegende insecten. Hij noemde zijn creatie INSECTARA.

Reuzeninsecten - Insectara boek je nu voor jouw evenement

Insectara zijn bijzondere insecten die er misschien wel wat angstaanjagend uitzien, maar dat helemaal niet zijnDe Insectara’s zien Mysticus als hun vader en gehoorzamen hem dan ook. Ze laten zich graag bewonderen door het grote publiek en wie wil mag ze zelfs aaien en knuffelen, daar zijn ze verzot op. Wie weet komt hij dit jaar ook naar jouw event om zijn Insectara’s voor te stellen of een van zijn andere bijzonderheden uit de Mysterious Collection.

Bijzonderheden m.b.t. het inzetten van Reuzeninsecten - Insectara - Straattheater Act

Geschikt voor allerlei evenementen die voorzien zijn van een zeer grote acteerruimte, zoals braderiën, straattheaterfestivals, markten, kermissen, beurzen etc...

Deze act kan op 30 minuten een maximum van 750 meter afleggen.

Standaard in te huren voor 2 x 30 minuten entertainment met daartussen 60 minuten pauze.

 

Boeken of een optie plaatsen voor Reuzeninsecten - Insectara?

Voor meer informatie over Reuzeninsecten - Insectara kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Reuzeninsecten - Insectara

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 16125 mensen

Specificaties van Reuzeninsecten - Insectara

  • Tijdsduur: 2 x 30 min. binnen 2 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: prijs op aanvraag
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Reuzeninsecten - Insectara

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Reuzeninsecten - Insectara kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.