Levende Ballon Figuren

Levende Ballon Figuren boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Levende Ballon Figuren.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Levende Ballon Figuren zijn de perfecte toevoeging aan elk feest of evenement! Met hun vrolijke en feestelijke uitstraling zijn ze echte Party Animals die gegarandeerd voor veel plezier zorgen. Ballonnen zijn immers het ultieme symbool voor feest en als er ballonnen aanwezig zijn, weet je dat er iets te vieren valt.

Reuze Ballon Figuren dansen en springen over jouw evenement

Stel je eens voor, een 3 meter hoog ballonnenkostuum dat tot leven komt op jouw evenement! Reuze Ballon Figuren die dansen, springen en poseren voor foto’s. Het is een ervaring die je gasten niet snel zullen vergeten. Onze Levende Ballon Figuren zijn de perfecte manier om een feestelijke sfeer te creëren en je gasten te vermaken.

Als je onze Levende Ballon Figuren boekt voor jouw evenement, kun je verwachten dat het kostuum speciaal voor jouw evenement wordt gebouwd. In overleg kun je kiezen welk figuur je wilt hebben, bijna alles is mogelijk! Wil je meer dan één ballonnenkostuum? Geen probleem, vraag gewoon naar de mogelijkheden.

Bij de act zijn er twee personen aanwezig. Een enthousiaste acteur die in het kostuum kruipt en een ballonprofessional die het kostuum begeleidt voor, tijdens en na de act. Zo ben je er zeker van dat alles veilig verloopt en dat de ballonnen in topconditie blijven. Mocht er onverhoopt toch een ballon knappen, dan zorgt onze ballonprofessional voor de reparaties, zodat je ten alle tijden een mooi kostuum hebt rondlopen.

Kortom, onze Levende Ballon Figuren zijn dé eyecatcher van jouw evenement en zorgen gegarandeerd voor veel plezier, geweldige foto’s en een onvergetelijke ontmoeting voor je gasten. Boek nu en laat je gasten versteld staan!

Wat kunt je verwachten als je onze Levende Ballon Figuren boekt voor jouw evenement?

Het kostuum word speciaal voor jouw evenement gebouwd. In overleg kun je kiezen wat voor figuur je wilt hebben. Zo goed als alles is mogelijk.

Wil je meer dan één ballonnenkostuum? Geen probleem, vraag gewoon naar de mogelijkheden. Wij zorgen voor één enthousiaste acteur voor in het kostuum en één ballonprofessional die het kostuum begeleid voor, tijdens en na de act.

Een ballon geklapt? Dat kan gebeuren natuurlijk, onze ballonprofessional zorgt voor de reparaties zodat je ten alle tijdens een mooi kostuums hebt rondlopen.

Kijk verder naar onze Mobiele acts

Boeken of een optie plaatsen voor Levende Ballon Figuren?

Voor meer informatie over Levende Ballon Figuren kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Levende Ballon Figuren

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mobiele Kids Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 17618 mensen

Specificaties van Levende Ballon Figuren

  • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,35 per km. vanaf Genk (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Levende Ballon Figuren

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Levende Ballon Figuren kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.