Laurel & Hardy - Look a Like

Laurel & Hardy - Look a Like boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Laurel & Hardy - Look a Like.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Even lekker terug in de tijd de look a like Laurel & Hardy. Deze twee ras imitators gaan met hun act terug naar de komedie waarvoor ze in eerste instantie is bedoeld; mensen aan het lachen maken.

De dikken en de dunne brengen iedereen aan het lachen

Met hun schitterende imitatie van "Den dikken en den dunne" brengen ze klein en groot aan het lachen. Zij brengen de geest van het komische duo van op het doek naar je toe en op de koop toe zingen ze en zal je hier en daar Frank Sinatra of Nat King Cole horen enz... enz....

Boeken of een optie plaatsen voor Laurel & Hardy - Look a Like?

Voor meer informatie over Laurel & Hardy - Look a Like kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Laurel & Hardy - Look a Like

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Look a Likes om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 19782 mensen

Specificaties van Laurel & Hardy - Look a Like

  • Tijdsduur: 2 x 45 min. binnen 2 uur.
  • Reiskosten: Informeer naar de reiskosten
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Laurel & Hardy - Look a Like

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Laurel & Hardy - Look a Like kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.