Elektrische Trein

Elektrische Trein boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Elektrische Trein.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Onze elektrische trein is inzetbaar voor evenementen, festivals, opendagen en winkelcentra. Heb je  personenvervoer nodig dan is onze elektrische (pendel) trein een unieke belevenis en milieuvriendelijke oplossing. De trein is geheel elektrisch en u heeft geen last van uitlaatgassen! De elektrische trein kan zowel buiten als binnen worden ingezet.

Elektrische Trein biedt plaats aan 40 personen

Met onze elektrische trein kun je ongeveer 40 volwassenen vervoeren.De trein kan bij slecht weer dicht gemaakt worden met mooi doorkijkend regenzeil. Natuurlijk is de trein is voorzien van verlichting en geluidsinstallatie met microfoon. Dus tijdens een rondleiding op het bedrijf, kan er allerlei informatie met de passengiers gedeeld worden.Al onze elektrische treinen zijn Tüv gekeurd en voldoen aan alle veiligheidseisen.

Geef de Elketrische Trein je eigen branding

Naar wens kan je de trein voorzien van eigen persoonlijke branding of versiering. Zo val de elektrische trein nog meer op. Natuurlijk zorgen wij voor een ervaren chaffeur op de trein.

Boeken of een optie plaatsen voor Elektrische Trein?

Voor meer informatie over Elektrische Trein kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Elektrische Trein

Deze act is bekeken door 9923 mensen

Specificaties van Elektrische Trein

  • Tijdsduur: 5 uur aaneengesloten
  • Reiskosten: ReiskosInclusief 75 km. vanaf Lexmond, hierna € 0,50 per gereden km v.v.

Boeking of een optie plaatsen voor Elektrische Trein

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Elektrische Trein kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.