Super Sundays

Super Sundays boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Super Sundays.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Super Sundays - een show vol energie, sensationele acts, springende en luidkeels zingende menigten. Een feest dat uit zijn voegen barst! Dat is hoe een optreden van Super Sundays gegarandeerd verloopt.
 

Een show vol energie, sensationele acts, springende en luidkeels zingende menigten en een feest dat uit zijn voegen barst. 

Dat is hoe een optreden van Super Sundays gegarandeerd de boeken in gaat. De 6 ervaren muzikanten in deze band bestormen de Nederlandse podia en hierbij is niets ze te gek. Ze zijn geobsedeerd door het vestigen van feestrecords!

Alle bandleden lopen over van enthousiasme en energie. 

En die energie, die moet eruit! Dit team van extraverte, tikkie gekke gangmakers zet tijdens een optreden dan ook alles in. Een spetterend en up-to-date repertoire. Tal van onverwachte acts en verrassende wendingen, twaalf muzikale handen (en voeten) die altijd inspelen op het moment. Zes (!) stemmen die krachtig door de speakers schallen, een flinke dosis humor en een strakke presentatie zorgen er samen voor dat niemand de kans krijgt om stil te blijven staan.

Kwaliteit, flexibiliteit en enorme lading enthousiasme, daarop mag men rekenen bij Super Sundays. 

Het team wordt dan ook compleet gemaakt met vaste en ervaren technici. Hoewel ze niet altijd even zichtbaar zijn, werken deze mannen bij Super Sundays zeker niet in de achterhoede. Ze zorgen voor perfect licht en geluid. Ze geven de band met special effects die extra boost waarmee Super Sundays het publiek blijft verrassen.
 
De locatie van het feest is deze zes muzikanten om het even. Maureen, Sander, Rutger, Dennis, Marcel, en Edo zetten samen elke tent, dancing, plein, stadion, schuur, zaal of ander feestelijk terrein op z’n kop.

Boeken of een optie plaatsen voor Super Sundays?

Voor meer informatie over Super Sundays kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Super Sundays

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Coverbands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 12212 mensen

Specificaties van Super Sundays

  • Tijdsduur: 5 uur, inclusief pauzes
  • Geluid: Inclusief tot 1250 personen.
  • Begeleiding: 6 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Super Sundays

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Super Sundays kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.