Millennium Showband

Millennium Showband boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Millennium Showband.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Millennium Showband boeken voor een optreden en deze energieke band tovert ieder feest om tot een waar festijn. Waar het nu gaat om een bruiloft, kolkende feesttent, een café of bedrijfsfeest, iedere keer gaat de tent op zijn kop bij deze vijf energieke oosterlingen, die ‘feest!’ standaard met een uitroepteken schrijven! 

Millennium Showband  - Altijd zin in een feestje!

Wie zijn Millennium Showband?

Enthousiasme, kameraadschap en liefde voor muziek zijn de ingrediënten die Millennium maakt tot wat ze is. Daarmee is de Millennium Showband een energieke band die ieder feest omtovert tot een waar festijn. 
Korte pauzes en veel interactie met het publiek zijn het credo van de band die, doordat er niet met vaste setlijsten wordt gewerkt, daarmee erg flexibel is en direct kan inspelen op iedere onverwachte situatie.

Laat je verrassen door de vele extra’s die de band standaard biedt

Zoals de Mobiele Piano Band of de Ienieminiemillenniumblaaskapel, daarmee u zult ervaren dat deze energieke heren ieder publiek voor zich weet te winnen. Met de Mobiele Piano Band begint de band heerlijk chill en op mooi easy listening niveau de avond, later op de avond 100% feest gegarandeerd!

Niet voor niets luidt het  motto van de mannen van Millennium: Millennium Showband, altijd zin in een feestje!

Samenstelling
  • Rene Lange
  • Luc Wessels
  • Erwin Wissink
  • Martin Drenth
  • Herald Hoevers

Boeken of een optie plaatsen voor Millennium Showband?

Voor meer informatie over Millennium Showband kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Millennium Showband

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Orkesten om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 12310 mensen

Specificaties van Millennium Showband

  • Tijdsduur: Diverse sets binnen 5 uur.
  • Geluid: Inclusief tot 1000 personen
  • Begeleiding: 5 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Millennium Showband

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Millennium Showband kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.