Nostalgische Draaimolen

Nostalgische Draaimolen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Nostalgische Draaimolen.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Deze nostalgische draaimolen is een lust voor het oog. Hij biedt maar liefst aan 11 kinderen plaats per rit. Verder heeft de nostaligsche draaimolen een bijzonder snelle opbouwtijd van maar 20 minuten.

Draaimolen met bewegende paarden

Wat deze nostalgische draaimolen uniek maakt is dat hij voorzien is van 3 op- en neer bewegende paarden. Hiermee is deze draaimolen ‘s werelds kleinste galopant carrousel. Door zijn compacte afmeting is deze draaimolen bijna overal te plaatsen. Met een diameter van 3.5 meter is het een kleine volwaardige draaimolen.

Boeken of een optie plaatsen voor Nostalgische Draaimolen?

Voor meer informatie over Nostalgische Draaimolen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Nostalgische Draaimolen

Wil je Attracties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Nostalgische Attracties om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 28154 mensen

Specificaties van Nostalgische Draaimolen

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Reiskosten: € 0.55 per km vanaf Groningen (visa versa)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Nostalgische Draaimolen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nostalgische Draaimolen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.