Nostalgisch Reuzenrad

Nostalgisch Reuzenrad boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Nostalgisch Reuzenrad.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het nostalgische mini Reuzenrad is uniek in Nederland. Met een prachtige, maar niet overdreven, nostalgische hoogte van circa 9,30 meter, heeft u een prachtig uitzicht over uw (nostalgisch) evenement vanuit ons kleurrijke reuzenrad!

Iedereen wil in dit Reuzenrad

Jong en oud, groot en klein, opa’s en kleinkinderen. Iedereen stapt graag in het Nostalgische reuzenrad van Nostalgische attracties. Dit reuzenrad is ook geschikt voor jouw evenement, winkelcentrum of bedrijfsfeest. Ons reuzenrad kan zowel op indoor en outdoor locaties geplaatst worden. 

Evenementen met een nostalgisch tintje

Het nostalgische reuzenrad is natuurlijk heel goed te combineren met onze andere Nostalgische attracties. Wil je  nostalgisch tintje geven aan je evenement, dan mag dit nostalgische Reuzenrad niet ontbreken. De gondels van het reuzenrad, zijn uitgevoerd met banken en tafels. Ook het meenemen van uw drankje behoord tot de mogelijkheden! Genieten van het uitzicht onder het genot van een drankje… Wie wil dat nu niet?

 

 

Boeken of een optie plaatsen voor Nostalgisch Reuzenrad?

Voor meer informatie over Nostalgisch Reuzenrad kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Nostalgisch Reuzenrad

Wil je Attracties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Nostalgische Attracties om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 19248 mensen

Specificaties van Nostalgisch Reuzenrad

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Reiskosten: € 1.35 per km vanaf Groningen (visa versa)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Nostalgisch Reuzenrad

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Nostalgisch Reuzenrad kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.