U2 Unplugged

U2 Unplugged boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van U2 Unplugged.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

U2two is een coverband die de muziek van U2 speelt en er alles aan doet om er ook uit te zien als U2 zelf. De band imiteert U2 zo goed dat het kippevel zo nu en dan over je lichaam loopt. Geen andere U2 tributeband biedt u de stem van Bono zoals U2two dat doet.

Een kloon van een van ’s werelds grootste bands U2

In zowel uiterlijk als geluid. Dat is U2two. Vier U2 fans en daarbij rasmuzikanten en döppelgangers vertegenwoordigen sinds 2008 de Ierse rockgroep U2.

U2two wordt als U2 coverband door menig kenner in binnen- en buitenland getipt als meest overtuigende U2 imitatie ter wereld.

Naast dat de band exact hetzelfde U2 bandgeluid laat horen is de belangrijkste troef en publiekstrekker van de band Sam Kramer. Met zijn stem die als twee druppels water op Bono lijkt, wordt daarom ook nog de zelfde sfeer neergezet die het publiek gewend is van U2 zelf. Als Bono imitator is hij wereldwijd één van de best gelijkende evenbeelden van U2-leadzanger Bono.

U2two is ook als tributeband een graag geziene act op (inter)nationale tribute festivals, beurzen en evenementen. Tijdens het 30 jarig jubileum van U2 zelf in 2010, trad de band op in een nagenoeg uitverkochte Melkweg in Amsterdam. In 2015 werd de band wederom gevraagd in de Melkweg op te treden. 

Boeken of een optie plaatsen voor U2 Unplugged?

Voor meer informatie over U2 Unplugged kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor U2 Unplugged

Deze act is bekeken door 13883 mensen

Specificaties van U2 Unplugged

  • Tijdsduur: 1 x 30/40 minuten., 1 x 60 minuten, 1 x 90 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 4 personen
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor U2 Unplugged

Voor meer informatie en beschikbaarheid van U2 Unplugged kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.