U2 Unplugged

U2 Unplugged boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van U2 Unplugged.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Sam Kramer, met een gerust hart gezegd, de enige persoon in Nederland, en misschien wel ver daarbuiten, die zijn imitatie van rockster Bono (U2) zó goed uitvoert, dat zelfs de meest fanatieke U2 fan met zijn mond openstaat van verbazing!
Kosten nog moeite zijn qua kleding en uiterlijk zijn gespaard en zijn Bono-stem en charismatische performance doen de rest.

Energieke live act

In deze opzwepende en energieke live-act overlaadt hij iedere toeschouwer in een paar seconden met een enorme dosis energie en verbazing. Je ziet opeens je partner, medestudent of collega ontwaken en vol overgave meezingen met de meest bekende hits van U2. Het volgende moment ontdek je dat je zelf op het podium staat en danst met Bono himself.

Te boeken als:

U2 Bono Look a Like Solo

Laat je verrassen door deze rockster die je in 30 minuten een ervaring geeft die je nooit meer zult vergeten! Van oude nummers als “Pride (in the name of love)” neemt hij het publiek mee via hits als “Desire” en “One” naar de hedendaagse songs als “Elevation” en “Vertigo”. Velen zullen het verschil met de echte Bono niet eens merken en moeten terugvallen op hun gezonde verstand dat het Bono zelf niet kán zijn.


U2 Bono Look a Like met The Edge Look a Like

Bono lookalike Sam introduceert tijdens deze combinatie-act (deels tape, deels live) de lookalike van U2 gitarist The Edge die opeens met zijn gitaar het podium komt oplopen. Vanaf dat moment waant u zichzelf in een 

Boeken of een optie plaatsen voor U2 Unplugged?

Voor meer informatie over U2 Unplugged kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor U2 Unplugged

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Tribute Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 17276 mensen

Specificaties van U2 Unplugged

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor U2 Unplugged

Voor meer informatie en beschikbaarheid van U2 Unplugged kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.