Look a Like Mr. Bean

Look a Like Mr. Bean boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Look a Like Mr. Bean.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Mr. Bean Imitator boeken voor jouw feest, beurs, bruiloft of event?
Mr. Bean Look a like staat voor je klaar!
 

Onhandige en egoïstische situaties komen tot uiting in het wereldwijd geliefde personage Mr. Bean

Hij is bekend van zijn televisieseries, tekenfilmserie en films. Zo onhandig als hij is, neemt hij u graag het werk uit handen. De imitator van Mr. Bean nodigt zichzelf samen met zijn Teddy graag uit op uw event, verwelkomt en vermaakt uw gasten met veel plezier, opent uw nieuwe bedrijfspand of winkel en presenteert met gemak uw producten op de beurs. Dit alles op gepaste... maar vooral aangepaste wijze!
 
Met creaties van de geestelijk vader van 'Mr. Bean' - Rowan Atkinson- deed deze dubbelganger in het land vele promotieactiviteiten voor Atkinsons films: Bean the Movie, Johnny English en Keeping Mum. In 2007 werd hij door Veronica Magazine verkozen tot beste dubbel van de Britse acteur, en in 2015 deed hij voor Boomerang tv de exclusieve promotour voor de gloednieuwe animatieserie van Mr. Bean.

De mogelijkheden m.b.t. het inzetten van de Look a Like Mr. Bean

Animatie
Mr. Bean mengt zich maar wat graag tussen de aanwezigen. In Bean's geheel eigen wereldje helpt hij bijvoorbeeld mee in de bediening op uw feest, ontvangt uw gasten bij de deur en maakt in zijn eentje vrolijk de dansvloer onveilig.

Performance in stijl met uw doel
Mr. Bean zorgt voor de eerste en constante lach en geeft kleur en gezelligheid aan de gelegenheid. De performance in stijl en contrast met uw doel, soort feest, project of bedrijf.

Promotie activiteiten 
Door je te onderscheiden van jouw concurrenten op beurzen en andere locaties, geeft je jouw bedrijf exclusiviteit en meerwaarde. Potentiële klanten op ludieke wijze laten ontvangen, of de weg wijzen naar uw stand. Mr. Bean look Alike kan dit voor je realiseren.

Shoots 
In jouw folder of op jouw flyer een eyecatcher dat werkt.. Uit ervaring blijkt dat humor het meeste effect heeft. Mr. Bean Look Alike geeft gezicht aan uw bedrijf of dienst.

Jouw eigen wensen 
Op verzoek speelt Mr. Bean Look Alike graag in op jouw wensen. 
 

Boeken of een optie plaatsen voor Look a Like Mr. Bean?

Voor meer informatie over Look a Like Mr. Bean kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Look a Like Mr. Bean

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Look a Likes om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 18564 mensen

Specificaties van Look a Like Mr. Bean

  • Tijdsduur: 3 x 45 min. binnen 3 uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,30 per km. vanaf Utrecht (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Look a Like Mr. Bean

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Look a Like Mr. Bean kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.