Ronnie Tober en Willeke D'estell

Ronnie Tober en Willeke D'estell boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ronnie Tober en Willeke D'estell.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ronnie Tober en Willeke Destell brengen een speciaal senioren programma voor verzorgingshuisen en verpleeghuizen. Ruim een uur lang komen de hits van beide rasartiesten voorbij.

Ronnie Tober zingt zijn hits

Sinds 1963 is Ronnie Tober niet meer weg te denken uit de Vaderlandse showbizz met hits als Rozen voor Sandra, iedere avond, geweldig eva. Ook vertegenwoordigde Ronnie Nederland op het Eurovisie Songfestival in 1968 in Londen met het liedje Morgen.    

Zangeres Willeke D'estell brengt sfeer en gezelligheid

Willeke won in 1989 Veronica's Sterrenjacht, de voorloper van Idols, Holland’s got talent, the voice. Ze beschikt over een zeer uitgebreid repertoire waarbij haar stem het geluid van Willeke Alberti benaderd. Zodra Willeke het podium betreedt straalt de sfeer en gezelligheid over op het publiek.

Ronnie Tober en Willeke D'estell brengen niet alleen hun solohits, maar ook klassiekers als "Kom in mijn armen", en "Naar de kermis" zullen niet in dit programma ontbreken. 

Boeken of een optie plaatsen voor Ronnie Tober en Willeke D'estell?

Voor meer informatie over Ronnie Tober en Willeke D'estell kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ronnie Tober en Willeke D'estell

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Senioren Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 18848 mensen

Specificaties van Ronnie Tober en Willeke D'estell

  • Tijdsduur: 1 x 25 min. en 1 x 40 min. binnen 1.5 uur
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Reiskosten: exclusief reiskosten
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Ronnie Tober en Willeke D'estell

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ronnie Tober en Willeke D'estell kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.