Loiza Lamers

Loiza Lamers boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Loiza Lamers.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Loiza Lamers is een Nederlands model, vooral bekend als winnares van de 10e editie van het populaire programma Hollands Next Top Model.

Loiza werd in 1995 geboren als Lucas Lamers maar wist al jong dat ze in het verkeerde lichaam geboren was.
Op 10-jarige leeftijd was Loiza te zien in de documentaire ‘Van Lucas naar Luus’, waarin zij werd gevolgd tijdens haar transitie.

Sinds het winnen van Hollands Next Top Model (2015) heeft Loiza internationale belangstelling

Steun en waardering gekregen van ontwerpers, fotografen, de LBGT-community en fans van over de hele wereld. In 2018 was Loiza fanatiek deelneemster van Expeditie Robinson. Hier liet ze zien dat de handdoek in de ring gooien voor haar geen optie is.

Momenteel is Loiza bezig met het opbouwen van haar naam als internationaal model en personality

Ze kijkt ernaar uit om haar boodschap van gelijkheid, kracht en liefde aan de wereld te verspreiden. Loiza is, mede door haar levensverhaal, veelzijdig in te zetten als spreker, motivator en dagvoorzitter.

Boeken of een optie plaatsen voor Loiza Lamers?

Voor meer informatie over Loiza Lamers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Loiza Lamers

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Social Influencers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 21866 mensen

Specificaties van Loiza Lamers

  • Tijdsduur:
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Loiza Lamers

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Loiza Lamers kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.