Fource

Fource boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Fource.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De populaire boyband FOURCE bestaat uit Max (16), Jannes (16), Ian (15) en Niels (13).
Het viertal is ontstaan bij het Junior Songfestival en is sindsdien hard op weg om de successen van boybands als MainStreet en B-Brave te evenaren. Met inmiddels 10 nummer-1-hits in de Kids Top 20, 4 miljoen streams op Spotify, 12 miljoen views op YouTube, een uitverkochte grote zaal van 013 in Tilburg en twee nieuwe concerten in de planning, gaat dit ongetwijfeld lukken!

Fource bekend geworden door deelname Junoir Songfestival

Na een overtuigende overwinning tijdens de nationale finale van het Junior Songfestival in 2017, mocht FOURCE Nederland vertegenwoordigen tijdens de internationale finale in Tbilisi, Georgië. Met hun uptempo song ‘Love Me’ behaalden de jongens de achtste plaats bij de vakjury en werden ze eerste bij de publieksstemming. Uiteindelijk resulteerde dit in een vierde plek in het overall klassement.

In zeer korte tijd is de groep al uitgeroepen tot Beste Artiest 

In februari 2018 won FOURCE de felbegeerde Zapp Award in de categorie ‘Beste Artiest’ en in 2019 werden ze wederom genomineerd voor dezelfde prijs. Daarnaast was het viertal in 2018 ook genomineerd voor een VEED Award in de categorie ‘Beste Instagrammer’. Dit jaar maken ze opnieuw kans op de prijs, maar dan in de categorie ‘Beste Muziek YouTuber’.

Boeken of een optie plaatsen voor Fource?

Voor meer informatie over Fource kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Fource

Deze act is bekeken door 26602 mensen

Specificaties van Fource

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland