Stefania

Stefania boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Stefania.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stefania is een Nederlands-Grieks multitalent dat als zangeres hoge ogen gooide met haar debuutsingle ‘Stupid Reasons’. Als actrice is ze onder meer te zien in drie verschillende bioscoopfilms.

Stefania - zangeres, presentatrice en actrice

In 2016 gaf Stefania zich op voor het Junior Songfestival en ze belandde daar in de girlband Kisses. De drie meiden mochten uiteindelijk Nederland vertegenwoordigen op het Junior Eurovisiesongfestival in Malta met het aanstekelijke nummer ‘Kisses & Dancin’’, waarmee ze de 8e plaats behaalden.

Sindsdien is Stefania actief als solo-zangeres met een eigen YouTube-kanaal en populair TikTok-profiel. Na een aantal covers bracht ze in 2018 haar eerste eigen single uit, getiteld ‘Stupid Reasons’. Ze belandde ermee op nummer 1 in de Kids Top 20 en de videoclip wordt nog steeds zeer veel bekeken op YouTube.

Ook op Social media is Stefania een bekende influencer

Naast een grote following op Instagram (175k) en TikTok (240k) is ze ook zeer actief op YouTube – niet alleen op haar eigen kanaal (35k) maar ook als presentatrice bij de bekende kanalen MEIDEN magazine (60k) en Yours Today (115k).

Boeken of een optie plaatsen voor Stefania?

Voor meer informatie over Stefania kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Stefania

Deze act is bekeken door 23123 mensen

Specificaties van Stefania

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland