Stefania

Stefania boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Stefania.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stefania is een Nederlands-Grieks multitalent dat als zangeres hoge ogen gooide met haar debuutsingle ‘Stupid Reasons’. Als actrice is ze onder meer te zien in drie verschillende bioscoopfilms.

Stefania - zangeres, presentatrice en actrice

In 2016 gaf Stefania zich op voor het Junior Songfestival en ze belandde daar in de girlband Kisses. De drie meiden mochten uiteindelijk Nederland vertegenwoordigen op het Junior Eurovisiesongfestival in Malta met het aanstekelijke nummer ‘Kisses & Dancin’’, waarmee ze de 8e plaats behaalden.

Sindsdien is Stefania actief als solo-zangeres met een eigen YouTube-kanaal en populair TikTok-profiel. Na een aantal covers bracht ze in 2018 haar eerste eigen single uit, getiteld ‘Stupid Reasons’. Ze belandde ermee op nummer 1 in de Kids Top 20 en de videoclip wordt nog steeds zeer veel bekeken op YouTube.

Ook op Social media is Stefania een bekende influencer

Naast een grote following op Instagram (175k) en TikTok (240k) is ze ook zeer actief op YouTube – niet alleen op haar eigen kanaal (35k) maar ook als presentatrice bij de bekende kanalen MEIDEN magazine (60k) en Yours Today (115k).

Boeken of een optie plaatsen voor Stefania?

Voor meer informatie over Stefania kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Stefania

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende artiesten voor Kids om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 46017 mensen

Specificaties van Stefania

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief M-set
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Biografie van Stefania

Stefania is een Nederlands-Grieks multitalent dat als zangeres hoge ogen gooide met haar debuutsingle ‘Stupid Reasons’. Als actrice is ze dit jaar onder meer te zien in drie verschillende bioscoopfilms. Naast een grote following op Instagram (175k) en TikTok (240k) is ze ook zeer actief op YouTube – niet alleen op haar eigen kanaal (35k) maar ook als presentatrice bij de bekende kanalen MEIDEN magazine (60k) en Yours Today (115k).

Stefania Liberakakis (2002) werd geboren in Utrecht in een gezin van Griekse afkomst. Ze begon haar zangcarrière op 9-jarige leeftijd bij The Voice Kids in Team Borsato. Vervolgens nam ze deel aan Kinderen voor Kinderen, alwaar ze in de twee seizoenen dat ze erbij zat maar liefst zes solo-nummers kreeg toebedeeld. Daarnaast mocht ze samen met onder meer Niels Schlimback items presenteren voor YouTube.

In 2016 gaf Stefania zich op voor het Junior Songfestival en ze belandde daar in de girlband Kisses. De drie meiden mochten uiteindelijk Nederland vertegenwoordigen op het Junior Eurovisiesongfestival in Malta met het aanstekelijke nummer ‘Kisses & Dancin’’, waarmee ze de 8e plaats behaalden.

Sindsdien is Stefania actief als solo-zangeres met een eigen YouTube-kanaal en populair TikTok-profiel. Na een aantal covers bracht ze in 2018 haar eerste eigen single uit, getiteld ‘Stupid Reasons’. Ze belandde ermee op nummer 1 in de Kids Top 20 en de videoclip wordt nog steeds zeer veel bekeken op YouTube.

In december mocht Stefania optreden in het voorprogramma van het concert van FOURCE, op het grote podium van 013 in Tilburg. Ze zong vier nummers, waaronder haar eigen single, een nummer van haar grote voorbeeld Ariana Grande én de kerstcover die ze mocht opnemen voor een Europees compilatiealbum van Universal in Frankrijk.

Naast zangeres is Stefania ook een ervaren presentatrice. Dit begon al bij Kinderen voor Kinderen en heeft zich inmiddels uitgebreid naar diverse YouTube-kanalen. Zo is ze een vast gezicht van zowel Yours Today als MEIDEN Magazine. Bovendien is ze sinds kort eveneens actief als actrice. In 2019 is ze te zien in maar liefst drie bioscoopfilms: ‘Brugklas – De tijd van m’n leven’, ‘100% Coco New York’ en tevens in de nu al veelbesproken film ‘De Club van Lelijke Kinderen’.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Stefania

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Stefania kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.