Nieuw en Exclusief bij Artiestenbureau JB Productions - Aires Hovens

01/04/2019

Vanaf heden exclusief te boeken bij JB Productions goochelaar en illusionist Aires Hovens met zijn kindershow - Opzoek naar de Schat.

Op een fantastische manier speelt Aires in op de fantasie van het kind

De kinderen beleven de middag van hun leven, omdat ze door Aires worden uitgenodigd om mee te helpen zoeken naar de Tovenaar en om hem te helpen met oefenen om een echte Tovenaar te worden! Alleen kijken naar het avontuur mag natuurlijk ook gewoon. Het schitterende, unieke verhaal van Aires die op zoek gaat naar de schat spreekt alle kinderen aan die er van dromen om te kunnen toveren. De kinderen hebben gegarandeerd een magische middag om nooit te vergeten.

Een spannende, magische, interactieve, educatieve maar vooral sprookjesachtige theatervoorstelling

Op een dag vindt Aires een geheimzinnige schatkaart. Hij besluit de schatkaart te volgen; de kaart leidt Aires naar de diepste, donkere hoeken van het bos, waar de oude Tovenaar woont. Tot Aires grote verrassing vertelt de oude Tovenaar hem dat Aires zelf ook een echte tovenaar kan worden. Maar dat kan alleen als Aires dat echt wil…. Zal het Aires lukken de echte, oude Tovenaar zover te krijgen dat hij Aires en de kinderen wil leren om een echte Tovenaars te worden? Zullen zij de ware schat, die in hen zelf verborgen ligt, weten te vinden?

Nieuwsgierig geworden naar de show van Aires Hovens?

Bekijk dan snel de complete omschrijving op onze website.
En informeer naar de mogelijkheden.

Boeking of een optie plaatsen voor Aires Hovens - Op Zoek Naar De Schat

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Aires Hovens - Op Zoek Naar De Schat kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.