Aires Hovens - Op Zoek Naar De Schat

Aires Hovens - Op Zoek Naar De Schat boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Aires Hovens - Op Zoek Naar De Schat.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

In de sprookjesachtige kindervoorstelling Op zoek naar de Schat staat het thema zelfvertrouwen centraal. Dit thema loopt dan ook als een rode draad door de gehele voorstelling heen. Aires is een jonge tovenaarsleerling die moeite heeft om de opdrachten van de oude tovenaar te vervullen. Maar opdracht na opdracht, groeit zijn zelfvertrouwen in zichzelf, en samen met de kinderen weet hij de meest moeilijke opdrachten van de tovenaar te vervullen.

Aires en de kinderen groeien als het ware mee door het sprookje, en door de hele voorstelling heen krijgen zij opdrachten die zij moeten vervullen, die gemaakt zijn om ze te laten realiseren dat de ware schat in hun zelf ligt. Niet in geld. Niet in diamanten of edelstenen. Maar in hunzelf. Als zij maar genoeg overtuigd zijn van zichzelf, dan hebben zij de échte schat in handen.

Een spannende, magische, interactieve, educatieve maar vooral sprookjesachtige theatervoorstelling

Synopsis

Op een dag vindt Aires een geheimzinnige schatkaart. Hij besluit de schatkaart te volgen. De kaart leidt hem naar de diepe en donkere hoeken van het bos waar de oude tovenaar woont. Tot zijn grote verrassing vertelt de oude tovenaar hem dat Aires zelf ook een echte tovenaar kan worden. Maar dat kan alleen als Aires dat écht wilt…. Zal het Aires lukken alle opdrachten van de tovenaar uit te voeren, genoeg in zichzelf te geloven en de schat in zichzelf te vinden?

Specificaties theatervoorstelling - Op Zoek Naar De Schat

  • Speeloppervlak 7 x 4 meter (bxd)
  • Inclusief prachtig groot en magisch decor
  • Bijzonder geschikt voor theaters

Boeken of een optie plaatsen voor Aires Hovens - Op Zoek Naar De Schat?

Voor meer informatie over Aires Hovens - Op Zoek Naar De Schat kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Aires Hovens - Op Zoek Naar De Schat

Deze act is bekeken door 31077 mensen

Specificaties van Aires Hovens - Op Zoek Naar De Schat

  • Tijdsduur: 1 x 50 minuten
  • Decor: Groot decor
  • Geluid: Inclusief tot 200 personen
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: incl. 100 km. va. Den Bosch, daarna € 0,30 per km.

Boeking of een optie plaatsen voor Aires Hovens - Op Zoek Naar De Schat

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Aires Hovens - Op Zoek Naar De Schat kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.