Jimi Bellmartin

Jimi Bellmartin boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jimi Bellmartin.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Jimi Bellmartin keeps the soul alive! Soulkanon Jimi Bellmartin werd enkele weken geleden de grote winnaar van de RTL4-kijkcijferhit ‘The Voice Senior’. De 69-jarge rasvocalist was al weken topfavoriet. Al bij de eerste noten van zijn blind-audition ‘James Browns ‘It’s A Man’s World’ draaiden alle coaches hun stoel in één klap om. Kijkers lieten social-media ontploffen en binnen korte tijd werd zijn auditie door ruim 2 miljoen mensen op Youtube bekeken. Reacties op Youtube, van over de hele wereld, roemen zijn doorleefde rauwe en unieke stemgeluid. ‘James Brown is Alive!

Jimi Bellmartin blaast iedereen omver met zijn stem

Soulman Jimi Bellmartin blies in de finale werkelijk iedereen omver met twee hem op het lijf geschreven nummers ‘To Love Somebody’ (Bee Gees) en ‘Stand By Me’ (Ben E. King). Moeiteloos haalde hij met mijn rauwe en doorleefde soulvoice de lastigste noten.
 
Jimi Bellmartin zingt al heel zijn leven. Als guest-leadzanger van diverse gerenommeerde soulorkesten zoals ‘The Swinging SoulMachine’ reisde hij jaren door Europa. Ook in achtergrondkoren van grote sterren als Percy Sledge en The Trammps was hij met regelmaat te vinden. In 1993 complimenteerde zijn grote voorbeeld, The Godfather of Soul, James Brown hem met zijn unieke stemgeluid.

Jimi Bellmartin breekt door dankzijn The Voice Senior

Zijn grote doorbraak kwam er echter nooit, door familieomstandigheden zette Jimi zijn muziek carrière in de jaren ’80 op een laag pitje. Tot nu! Met spectaculaire optredens veroverde hij de harten van de miljoenen tv kijkers en won glansrijk de finale van de eerste ‘The Voice Senior’ in de wereld.
 
Momenteel werkt hij hard aan zijn EP welke later dit jaar gereleased zal worden. Single release staat gepland voor november, het album voor mei 2019. Tevens wordt er momenteel gewerkt aan een uitgebreide promotiekalender (incl. diverse tv optredens) en zijn theatertournee ‘BEST OF SOUL CLASSICS’ welke najaar 2019 in première gaan.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Jimi Bellmartin?

Voor meer informatie over Jimi Bellmartin kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jimi Bellmartin

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekend door TV shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 16854 mensen

Specificaties van Jimi Bellmartin

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Jimi Bellmartin

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jimi Bellmartin kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.