StoryZoo gaat naar Scandinavië om kinderen Engels te leren

26/05/2020

De Scandinavische distributeur SF Studios heeft de Scandinavische rechten op StoryZoo verworven om jonge kinderen te helpen Engels te leren. De deal heeft betrekking op StoryZoo Seizoen 1 & 2 (26 × 11 ') en 13 muziekvideo's voor distributie in Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland.

Alle inhoud wordt eind dit jaar gelanceerd op het SVOD-platform van SF Studios, SF Kids, en is daarna beschikbaar voor andere platforms. Het zal ook beschikbaar zijn via SF Studios Home Entertainment.

StoryZoo wordt ingezet in Scandinavië om Kinderen Engels te leren

“We tekenen deze deal graag met SF Studios en stellen StoryZoo beschikbaar voor de Scandinavische markt. Na de BeNeLux, de Duitstalige gebieden en het VK, zijn de Scandinavische landen het volgende puzzelstukje in Europa dat StoryZoo naar de kinderen brengt. We zien een geweldige match voor onze speelse leerserie en SF Studios is de ideale partner om StoryZoo ook een succes te maken in de Scandinavische landen ”, zegt Johannes Gropp, oprichter en CEO van StoryZoo.

Heel veel kinderen in Europa kennen straks de characters van StoryZoo

"StoryZoo is een vermakelijke en warme serie, en het belangrijkste educatieve, waar we ons momenteel op richten", zegt Viktoria Johansson, Kids Acquisition Manager bij SF Studios.

Over SF Studios: SF Studios is een van 's werelds oudste filmbedrijven en vierde 100 jaar in 2019. Vandaag is SF Studios de toonaangevende filmstudio in de Scandinavische regio met haar hoofdkantoor in Stockholm, Zweden en kantoren in Oslo, Kopenhagen, Helsinki en Londen. Het bedrijf produceert en distribueert speelfilms en tv-series en levert de digitale diensten SF Anytime en SF Kids. SF Studios maakt deel uit van het toonaangevende Scandinavische mediabedrijf Bonnier.