Zangeres Willeke D'Estell

Zangeres Willeke D'Estell boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Zangeres Willeke D'Estell.

1 klant waardeert deze act met:

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Willeke D' Estelle is ervaren zangeres met klasse. Niet alleen vanwege haar schitterende stem. Ook door haar spontane, gezellige uitstraling weet zij met haar optredens een breed publiek in vrijwel alle leeftijdsklassen te boeien.

Willeke D'Estelle heeft diverse singles op haar naam staan

Na optredens in diverse radioprogramma's kreeg Willeke landelijke bekendheid door televisieoptredens in programma's als Veronica's Sterrenjacht (winnares), Showmasters en AVRO's Service Salon. Van Willeke zijn inmiddels diverse Nederlands- en Engelstalige CD's verschenen.

In 2017 zat Willeke al 35 jaar in het artiestenvak, je boekt dus één brok ervaring en dat is duidelijk te zien tijdens haar optredens.

Boeken of een optie plaatsen voor Zangeres Willeke D'Estell?

Voor meer informatie over Zangeres Willeke D'Estell kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Zangeres Willeke D'Estell

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Senioren Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 34884 mensen

Specificaties van Zangeres Willeke D'Estell

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 250 personen.
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Reviews voor Zangeres Willeke D'Estell

Onze klanten waarderen deze act gemiddeld met een 10.

Tonnie de Roos

  • Door: Tonnie de Roos
  • Locatie: Egmond-Binnen
  • Datum:

Makkelijk te boeken en de artiest was helemaal te gek!

Waardering:

10

Biografie van Zangeres Willeke D'Estell

Willeke D'estell, een dynamische zangeres en presentatrice die in de loop der jaren een goede reputatie heeft opgebouwd.

Begin jaren negentig werd Willeke winnares van het destijds zeer goed scorende Veronica televisie rogramma "Veronica's Sterrenjacht". Willeke werd uiteindelijk finalist en is door vak- en publieksjury gekozen. Dit resulteerde in diverse radio en tv optredens en een prachtige TV-Special in Singapore.
Ook presenteerde ze jarenlang in het land de "Nationale Postcode Loterijshow'.

Willeke heeft de afgelopen jaren diverse singles en CD's gemaakt, is nog steeds te zien en te horen in het land en heeft een eigen seniorenprogramma waarmee ze met veel succes door Nederland en België toert en presenteert.


In 2017 zat Willeke al 35 jaar in het artiestenvak, je boekt dus één brok ervaring en dat is duidelijk te zien tijdens haar optredens.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Zangeres Willeke D'Estell

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Zangeres Willeke D'Estell kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.