StoryZoo - MiniShow

StoryZoo - MiniShow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van StoryZoo - MiniShow.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Met de feelgood animatieserie StoryZoo leren kinderen spelenderwijs Engels. Als het magische boek StoryZoo opengaat komen de vrolijke Toby de Aap, Pepper de Papegaai en Bax de Beer tevoorschijn. De wijze en rustige Bax leest voor en laat de speelse Toby en Pepper telkens een nieuw avontuur beleven.

Elke keer duiken de nieuwsgierige en ondeugende Toby en de slimme, eigenwijze Pepper in een nieuwe wereld

Zo brengen ze een bezoek aan een verjaardagsfeest, een speelgoedwinkel en een boerderij. En als ze daar dan toch naar toe gaan, kunnen ze net zo goed voor Bax een leuke nieuwe teddybeer of een kakelvers eitje meenemen. Maar dat blijkt lang niet altijd even makkelijk….

Omdat Pepper alléén maar Engels spreekt, leren zowel Toby als de kinderen thuis de Engelse benaming voor vele woordjes en korte zinnen

Zo’n beetje alles dat Toby uitroept, herhaalt Pepper in het Engels. Terwijl Toby de wereld ziet als één grote speeltuin, probeert Pepper altijd de baas te spelen. En dat zorgt zo nu en dan voor gekibbel. Toch ontdekken de twee jonge dieren al snel dat samen de wereld ontdekken veel leuker is.

Ga je ook mee op avontuur?

Keuze uit 2 verschillende shows:

Show met thema: Pretpark

Bax de Beer, Toby de Aap en Pepper de Papegaai bezoeken een pretpark. Ze maken een ritje in het reuzenrad en zingen liedjes over het pretpark. Ga met StoryZoo mee op avontuur! 

Show met thema: Dieren

Bax de Beer, Toby de Aap en Pepper de Papegaai bezoeken de dierentuin. Ze bezoeken de apen, de olifanten en de leeuwen. Ook leer je tijdens de show van alles over dieren. Ga met StoryZoo mee op avontuur!

StoryZoo is van maandag tot en met vrijdag te zien op Telekids. Ook te zien op PebbleTV en altijd te bekijken op Videoland en YouTube. Alle StoryZoo artikelen bestel je hier.

Boek ook een Meet & Greet StoryZoo!

De characters Toby, Pepper en Bax zijn ook te boeken voor een Meet & Greet.
Bekijk hier de mogelijkheden m.b.t. de meet and greet.

Boeken of een optie plaatsen voor StoryZoo - MiniShow?

Voor meer informatie over StoryZoo - MiniShow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor StoryZoo - MiniShow

Deze act is bekeken door 29282 mensen

Specificaties van StoryZoo - MiniShow

  • Tijdsduur: 1 x 30 min. show +30 min. meet & greet
  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 250 personen.
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland