Kimberly Fransens

Kimberly Fransens boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kimberly Fransens.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Kimberly Fransens is bekend geworden door de The Voice of Holland. Vanaf nu is deze talentvolle zangeres te boeken voor optredens in het land.

Kimberly Fransens hit op YouTube

De ambitieuze Kimberly Fransens werkt hard aan een eigen zangcarrière. Ze heeft een eigen Youtube kanaal waarop ze regelmatig covers post van bekende artiesten. Deze covers worden regelmatig ook geliked en gerepost door de originele artiesten van de door haar opgenomen covers! Haar volgers op social media groeien met de dag en ze krijgt veel positieve reacties, waaronder ook van artiesten als Marco Borsato en Glennis Grace.

Kimberly bouwt aan carriere met eigen nummers

Kimberly Fransens is momenteel druk doende met het opnemen van eigen repertoire, zowel Nederlands- als Engelstalig en tijdens haar deelname aan The Voice of Holland 2019 wist ze glansrijk door de eerste liveshow te komen met een prachtige vertolking van Xander de Buisonjé’s “Afscheid”. Dit is nog maar het begin van een veelbelovende carrière voor Kimberly.

Boeken of een optie plaatsen voor Kimberly Fransens?

Voor meer informatie over Kimberly Fransens kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kimberly Fransens

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere The Voice Of Holland om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 17444 mensen

Specificaties van Kimberly Fransens

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Kimberly Fransens

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kimberly Fransens kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.